nieznośne_poplątanie
Moderator
To też jest dobry plan!A może lepiej odwrotnie, najpierw trzonowanie na lepszy apetyt?![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To też jest dobry plan!A może lepiej odwrotnie, najpierw trzonowanie na lepszy apetyt?![]()
Ej, ja rozumiem trochę, bo sama kiedyś chciałam zwykły, a kupiłam o smaku białej czekolady.Ja mojego raz poprosiłam a mascarpone to przywiózł czekoladowy
Mi tak owulka wypada, ale wyjazdowo, zmęczeni remontem a co najgorsze jego stale rosnącym kosztem - stres. I nie wiem czy ja będę miala wogole powod by siknąć. Ale w obliczu ponad 2 lat staran bez rezultatu nie mam w sobie poczucia straty, raczej weszłam w tryb zaakceptowania tego, że u mnie zbliza sie koniec starań bez wielkiego rozżalenia.Uprasza się o obfite trzonowanie na święta
Musi się udać w styczniu!![]()
U mnie to codzienny rytuał z ubraniami na zmianę domowymiTo tak jak kobieca magia….. Misiaaaaaa gdzie moja czapka, -wisi na drugim wieszaku od prawej, -nie widzeeee, nie ma… przyjdę tylko popatrze i magia działa ze czapka się pojawia…![]()
Ja mialam nordtesty ostatnio - wszystkie prawie pozytywne. Nie kupuj. Lepiej z amazone paski natural czy easy.Dziewczyny, które te testy tak oszukują? Horieny? Nordtesty? One stepy? Właśnie chce jeszcze domówić, żeby mieć na ewentualne święta ale stoję przed wyborem i wyglądam tak:
o, powiem szczerze, ze te natural bardzo mi podpasowały.Ja mialam nordtesty ostatnio - wszystkie prawie pozytywne. Nie kupuj. Lepiej z amazone paski natural czy easy.
Mnie nigdy easy home nie oszukał polecamJa mialam nordtesty ostatnio - wszystkie prawie pozytywne. Nie kupuj. Lepiej z amazone paski natural czy easy.
ja przed inseminacją miałam lzy w oczach ze stresu xDDziewczyny które miały inseminację wy też się tak stresowałyście przed? Jakiś taki lęk przed nieznanym się u mnie pojawiłJeszcze mój M chodzi zestresowany i mówi że ma nadzieję że uda mu się oddać materiał bo w stresie różnie bywa
I chodzę z niepokojem trochę.