królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
No nie umiesz w zdjęciaOno jest w kolorze tylko w cieniu![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No nie umiesz w zdjęciaOno jest w kolorze tylko w cieniu![]()
No nie umiesz w zdjęciazrob tak, by swiatło na niego padało nie cień
![]()
Widaaaaać. Kciuki trzymaneMam taką fotkę ale tam nic nie widaćW sensie w ogóle nie wyłapuje aparat tej kreski jak w cieniu
![]()
Ja jebie, mam dwa testy marki „Chińczyk płakał jak sprzedawał”. Jeden ma różowy chujocień, ale ciężko to złapać na zdjęciu a drugi negatywny XD
Więc zakładam że to negatywny całkiem
Stwierdziłam, że jak któryś będzie coś miał, to wezmę i zrobię pinka. Po czym wylałam siki bez opamiętania![]()
Jak ciężko złapać? Przecież pięknie widaćJa jebie, mam dwa testy marki „Chińczyk płakał jak sprzedawał”. Jeden ma różowy chujocień, ale ciężko to złapać na zdjęciu a drugi negatywny XD
Stwierdziłam, że jak któryś będzie coś miał, to wezmę i zrobię pinka. Po czym wylałam siki bez opamiętania![]()
Ja jebie, mam dwa testy marki „Chińczyk płakał jak sprzedawał”. Jeden ma różowy chujocień, ale ciężko to złapać na zdjęciu a drugi negatywny XD
Jak ciężko złapać? Przecież pięknie widaćTrzymam kciuki również
![]()
Że różowy jest - po zdjęciu bym powiedziała, że szara. A na żywo różowa. A męża obudziłam i każe mu spojrzeć czy też widzi. Chłop zaspany mowi, że nie wie, że mam zrobić jeszcze jeden. Mówię że zbieram mocz a on, że „to ja mogę nasikać” i zasnął w sekundę![]()
Właśnie tym bardziej strumieniowe się robi poprzez zamoczenie w kubeczkuAle strumieniowy też by wyszedł zamoczony?Myślałam, że tylko pod bieżącym lecącym strumieniem i jak zamoczę to wyjdzie dupa
No nic zbieram sik![]()