Magdalena09
Fanka BB :)
tylko nie wiem jeszcze jakie kino będzie lecieć bo my nie mamy telewizjiMy mamy równie porywający plan![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tylko nie wiem jeszcze jakie kino będzie lecieć bo my nie mamy telewizjiMy mamy równie porywający plan![]()
My też żyjemy bez telewizjitylko nie wiem jeszcze jakie kino będzie lecieć bo my nie mamy telewizjiwięc pewnie wleci jakiś Netflix
![]()
Coś się przebija, trzymam kciuki za rozwój sytuacjiZrobiłam dzisiaj rano z ciekawości test, myśląc że będzie całkiem biały w 11dpo i utwierdzę się z moim przeczuciu, że jednak nic nie wyszło w tym cyklu ale chyba cień cienia jakiś widzę. Nie wiem czy na foto go widać ... Dziś mam 12 dzień po Ovi. Jeszcze z radością się powstrzymuje bo Ovitrelle różnie mi się utrzymywało, raz 10 dni a raz 14. Ale ten cień daje chyba jeszcze jakąś nadzieję, że może coś będzie z cyklu.
Jak "stare dziady" w domu, po wyjazdowych świętach marzę o spokoju w domuA jakie macie plany Sylwestrowe?![]()
Ty się 9dpo poddajesz ? No co TyCześć wszystkim!Test jeszcze taki mi się ostał zrobiłam ale bielutenki.
Dziś 9 DPO, jednak te bóle podbrzusza to okresowe no ale można się było spodziewać.
Dobrego dnia![]()