Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tutaj popieram. Czy aby napewno wystarczająco dużo tego bimbru weszło?Wy tu gadka o alkoholu, a ja tankowałam bimber w te święta jak dzik. I niczego nie żałuję. Potrzebowałam resetu.
oj tak. Patrzeć na alko nie mogęTutaj popieram. Czy aby napewno wystarczająco dużo tego bimbru weszło?
Ja mojemu daje likopen w kapsułkachDziewczyny, a powiedzcie mi jak wasi panowie piją przetwory z pomidorów, czy to koniecznie musi być sok, może to być też passata taka w butelkach?![]()
Planowaliśmy iść na salę, gdzie idzie moja siostra z partnerem, ale grudzień nas trochę nadszarpnął finansowo i zrezygnowaliśmy z tego pomysłu. Mieliśmy plan zaprosić do nas jednych znajomych, ale okazało się, że oni już coś organizują i zapraszają nas do siebie mimo wszystkoA jakie macie plany Sylwestrowe?![]()
Gyros, piccolo i googleboxA jakie macie plany Sylwestrowe?![]()
A jakie macie plany Sylwestrowe?![]()