U
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
jak dla mnie to jest rozkręcająca się betaNa zdjęciu mniej widoczne. Nic to...może kupię dzisiaj jakiegoś pinka albo facelle
. Jak nie to czekam do soboty. Z takich cieni 26 dniu cyklu cudów nie wróżę
czyli wg tego będziesz miała cykle ok 34 dniTakie mam zalecenia
Takie jak całkiem sporo osób tutaj. My, psice, bombelek.. pewnie układanie puzzli przy piwku bezalkoholowym i muzyce i chipsach. Broń bobie piccolo to jest ochydne. O północy pewnie zimne ognieA jakie macie plany Sylwestrowe?![]()
Jakoś tak. Najważniejsze teraz, aby zrobić zabieg, żeby działać dalejczyli wg tego będziesz miała cykle ok 34 dni
ja widzę na wszystkich i wydają się być różoweNa zdjęciu mniej widoczne. Nic to...może kupię dzisiaj jakiegoś pinka albo facelle
U nas remont trwa 5 rok. Ja mam nadzieję, że uda mi się coś ogarnąć w ogrodzie w weekend, jeszcze ma być ciepło. Nawet nie miałam kiedy wyrzucić uschniętych krzaczków pomidorów, nic nie poprzycinalam... Ale praca w ogrodzie lubię, tylko z czasem gorzejU nas remont trwa 3 tydzień. A wczoraj nudziło mi się i wzięłam się za sprzątanie ogrodu. Nie przygotowałam ogrodu na zimę, więc przy 8 stopniach i tym jak śnieg się rozpuścił, zagrabiłam liście, gałezie i brudy, zapakowałam w worki, wywaliłam wyschniete kwiaty z donic a ziemię rozsypałam po ogrodzie. Posortowałam wszystkie kartony, styropiany i folie i tak zeszło mi około 4h pracy fizycznej. Dziś czuję plecy, ręce i kłuje mnie jajnik trochę. Teraz patrzę na ogród i cieszy moje oczy, gotowy na wiosnę i rozkwit![]()
Może akurat, trzymam mocno kciuki!Na zdjęciu mniej widoczne. Nic to...może kupię dzisiaj jakiegoś pinka albo facelle