Motylkowa!
Fanka BB :)
.
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj tak... Oby przyszły rok był łaskawy... Bo ten mnie przetyrał niesamowicie.My w tym roku pierwszy raz zostajemy na sylwestra sami w domu. Mogliśmy niby jechać do kuzynostwa, ale nie chce mi się jechać kilkaset kilometrów na jedną noc i potem wracać w korkach. W planach sommersby 0, domowe burgery i Netflix. Może o północy przejdziemy się na górkę oglądać panoramę i fajerwerki. Tak jak Bolilol pisała, w tym roku byłyśmy dzielne, w następnym roku będziemy szczęśliwe. To moje motto noworoczne.
Mamy ten sam dpo, ale zamierzam jutro wypić kieliszek szampana. 5dpo nie powinno zaszkodzić. Z resztą mi się tyle cykli nie udawało że nie wierzę, że teraz się udaSzczerze mówiąc wolałabym być w okolicach okresu, bo chętnie napiłabym się wina w Sylwestra ale jestem dopiero 3dpo w cyklu po udrożnieniu jajowodów (ginekolog mówił że szansa teraz duża no ale nie wierzę jakoś, spłodzone w święta) ale nie chce by miało zaszkodzić więc wezmę ze sobą wyprawkę bez alkoholowa.
Piękna krechaHejjestem na bieżąco ze wszystkimi postami, @aurii_orelii powodzenia dzisiaj
Dzisiaj mój dzień testowania, więc sikłam bez spiny. Wyszły takie czary jak na zdjęciach
Byłam w labie, bo lekarz powiedział, że będzie chciał widzieć wyniki z krwi, żeby mi przepisać heparynę.
Czekam na wyniki jak na szpilkach.
Co za paradoks, jutro domówka, ja już kupiłam Martini Asti![]()
Przykro mi. Ale nie jesteś sama. Masz wspaniałego męża, razem idziecie przez te wszystkie trudy życiaa ja w Nowy Rok wchodzę z rezygnacją i nie oczekuję, że w 2024 zajdę i coś się zmieni. Jestem przekonana, że kolejne święta i sylwestra będę sama tak jak przez ostatnie lata. Niestety.
tak, to prawda, ale pisałam sama w kontekście dziecka. Nie wiem czy kiedyś się pogodze z tym wszystkim.Przykro mi. Ale nie jesteś sama. Masz wspaniałego męża, razem idziecie przez te wszystkie trudy życia![]()
Tak już dawno. Teraz wstałam bo musiałam odespać emocje..nie bolało, o dziwo byłam mega spokojna. Nawet męża odesłałam bo się denerwował chłop i czekałam sama. Tak się zagadałam z lekarzem, że już w ogóle nie zauważyłam kiedy było po. Dwa pęcherzyki po 20 mm, endometrium 9,1@aurii_orelii już po? Jak się czujesz?