Marcela.marcela
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mi tez zimna ciężko wchodzi, dlatego tez dopijam ciepła co kiedyś było dla mnie nie do pomyśleniaA Herba Zielona liczy się?
zimą akoś ciężej mi idzie picie zimnej wody. Ja rano na czczo piję ciepłą przegotowana wodę 0.5 na lepszą
Pije tez sporo herbaty, zilonej i białej.
Zgłaszam się, albo napisz na mamusiach to wejdę w poniedziałek i obyczajeW poniedziałekjeśli któraś będzie żądna wiedzy czy teoria z wysokim progiem i bliźniakami się sprawdziła to dam znać na priv, żeby tu nie spamować ciążą
Też jestem ciekawa..W poniedziałekjeśli któraś będzie żądna wiedzy czy teoria z wysokim progiem i bliźniakami się sprawdziła to dam znać na priv, żeby tu nie spamować ciążą
Ja nadal zostawiam tam kasę, nerwy i nadziejęjak sobie pomyślę ile w tej naszej klinice zostawiłam kasy, nerwów i ile złudnej nadziei mi dali to szlak mnie trafiajutro od rana atakuje dr Pasnika, może stanie się cud i uda mi się umówić na wizytę w tym roku
A jak sytuacja u Ciebie? Dobrze doczytałam że już czekasz na transfer?
![]()
W poniedziałekjeśli któraś będzie żądna wiedzy czy teoria z wysokim progiem i bliźniakami się sprawdziła to dam znać na priv, żeby tu nie spamować ciżą
o kurcze to trzymam mocno kciuki!!Ja nadal zostawiam tam kasę, nerwy i nadziejęale plus, że załapałam się na dofinansowanie no i czuję się już tam jak w domu
Zdecydowaliśmy się na ivf, bo nie miałam już siły czekać co miesiąc na cud albo szukać nowej kliniki gdzieś dalej. Mamy trzy zarodki, zobaczymy co z tego będzie
![]()
Dziękujęo kurcze to trzymam mocno kciuki!!A robiliście imuno i genetypy?
Chętnie sie dowiemW poniedziałekjeśli któraś będzie żądna wiedzy czy teoria z wysokim progiem i bliźniakami się sprawdziła to dam znać na priv, żeby tu nie spamować ciążą