reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

Dobrze, zatem z innej beczki:-). Czy macie już imiona dla przyszłych fasolek:-D:-D:-D U mnie dziewuszka na 100% bedzie Ula, a synek MOżE Nikodem lub Alek ( to chyba od Aleksandra)

reklama
Cześć, gardło mnie pobolewa :baffled:, mam nadzieję, że się nie rozłożę bo przede mna imprezka urodzinowa Daruchny i oczywiscie początek staranek :-) tylko nie wiem jak to bedzie bo ja też nie jestem w najlepszej formie, niewyspana, śpiąca, zmęczona........

Jesli o mnie chodzi to ..pudlo:-(To na pewno @.....za duzo tej krwi na to ,zeby byla to implantacja....
Tak sie tylko zastanawiam, do ilu dni ma mi sie zamiar skrocic cykl???Oszaleje chyba.....

dziwne to........przytulam

Ho Ho tydzień już bez papierosa:-) Zaoszczędziłam ok 50 zł ( SLIMY ok 7 zł). Ja to oszczędna kobitka jestem, no nie?????????:-D:-D:-D

gratulacje!!!!!!!!! Jesteś super dzielna :-)

Ja się fatalnie czuje. Wstała a jestem zmeczona. jestem rozojarzona - wczoraj wlałam płyn do podłogi do miski do której wyjmuje pranie. Może to depresja po odejsciu MaLUTKIEJ................ Minęło niby 8 miesiecy, ale moze to przychodzi później:-(

Kochanie to dopiero 8 miesięcy - to normalne, że nadal cierpisz...bardzo Ci współczuję. Ale zmęczenie, rozkojarzenie to raczej efekt pogody

Witajcie kochane:-)
Wyplakalam sie wczoraj Wam i koledze malzonkowi.A ten sie tak przejal,ze jutro jedziemy prawdopodobnie kupic mi nowy aparat i obiektyw:-)Fotografia to moje hobby:-)Wiedzial,ze chce nowy sprzet i chcial mi go kupic,powiedzial,ze jak sie zajme ''rozpracowywaniem''nowego aparatu to moze nie bede miala tyle czasu na myslenie:-)

Pozdrawiam cieplo i zycze milego dnia.

No super, tylko pozazdrościć takiego mężulka :-)

agbar77 super ja tez kocham fotografie..jaki bedziesz miec sprzet bo ja mam canon 350d teraz musze dokupic obiektyw makro.jak jest mi smutno to sobie fotografuje przyrode i dziedziaczka sasiadow, czasem ludzi na targu w szale zakupowym-fotografia daje mi odprezenie i sprawai ze nie mysle o innych rzeczach tylko skupiam sie na zdjeciach...
nie wiem jak to jestz ta owulacja z clo ale powiem wam ze mam wielka ochote na przytulanka (nie wiem czy to clo:)czy dni plodne)ale nie daje mezowi spokoju od 3 dni..
Dzis znow fatalna pogoda wiec siedze w domku ale udal mi sie urlop mam nadzieje ze w sierpniu jak bedziemy miec 14dni z mezulkiem to bedzie ladnie:)...
I oto ostatni dzien clo i staranka zobaczymy czy przyniosa oczekiwany efekt w postaci fasoleczki:)...nie wiem czy dobrze robimy przytulajac sie z mezulkiem codziennne ale stwierdzilam ze skoro mamy ochote po co sie wstrzymywac i stresowac...a wy jak sadzicie??
A imiona kiedys juz pisalam-synek Piotruś, coreczka Agnieszka..Proste tradycyjne, polskie...

helo helo;-)
ja dziś wciąż zła:wściekła/y: brzuch pobolewa, cycuchy jakby mniej, zgage jeszcze do tego dostałam od bułki i o!:wściekła/y:znowu niewyspana i marudząca od rana :-(

ale pozdrawiam wszytskie kobity oby u was dobry humor i dzień był:tak:
buziolki:eek:

agbar77 super ja tez kocham fotografie..jaki bedziesz miec sprzet bo ja mam canon 350d teraz musze dokupic obiektyw makro.jak jest mi smutno to sobie fotografuje przyrode i dziedziaczka sasiadow, czasem ludzi na targu w szale zakupowym-fotografia daje mi odprezenie i sprawai ze nie mysle o innych rzeczach tylko skupiam sie na zdjeciach...

A imiona kiedys juz pisalam-synek Piotruś, coreczka Agnieszka..Proste tradycyjne, polskie...

Mam zamiar kupic canona 450D,kusi mnie tez jakis jasny obiektyw,ale na razie ten co bym chciala jest troche za drogi;-)

Agnieszka-pieknie..bo ja mam tak na imie;-):-D

helo helo;-)
ja dziś wciąż zła:wściekła/y: brzuch pobolewa, cycuchy jakby mniej, zgage jeszcze do tego dostałam od bułki i o!:wściekła/y:znowu niewyspana i marudząca od rana :-(

ale pozdrawiam wszytskie kobity oby u was dobry humor i dzień był:tak:
buziolki:eek:

Oby u Ciebie tez sie poprawilo:-)

agbar77 to superaśnie nareszcie sie czyms zajmiesz i odzyjesz zobaczysz :-D no i pogratulować męża tylko :tak::tak:
nenius tylko mi tu nie chorowac !! :tak: trzymaj sie!
Niktosiaaa co do imionek to juz kiedys pisalam ze na bank dziewczynka - Lidia a co do chlopca to bardziej skomplikowane: Kuba, Radek, Przemek, Patryk co rozmowa to inna opcja ale mi sie najbardziej Kubuś podoba no i Patryk :-D
magdaim83 Piotrusie to fajne chlopaki :-D:-D (moj mąż) a co do staranek codziennych - moje zdanie takie: zeby sie nie chamować tylko w zaleznosci od checi wiec sadze nie mie ma co sie przejmować :tak:
Marzenixx kochana zobacz wczesniejsze posty - wszystkie prawie dzisiej jakies takie .... niedorobione jestesmy :-D (mam nadzieje ze ktorejs kobitki nie urazilam) :-D a do tego obie czekamy na @ wiec baardzo dobrze cie rozumiem :-D:-D

nie wiem czy dobrze robimy przytulajac sie z mezulkiem codziennne ale stwierdzilam ze skoro mamy ochote po co sie wstrzymywac i stresowac...a wy jak sadzicie??

jeżeli codziennie bo jest ochota na przyjemności, to myślę,że dobrze robicie .... :tak::-D:tak:

a u mnie kolejnego maleństwa marcowego jednak nie będzie ..... :shocked2::shocked2::shocked2: właśnie zaczął się kolejny cykl starankowy........:tak::tak::tak:

reklama
Czesc dziewczyny

nenius, jarzębinka, avanti dzięki bardzo!!

Ale jak tu można cokolwiek planowac przy takim przeciagnięciu cyklu??@@@@@@@ madal brak

A mi podoba się dla dziewczynki Nina, Karina,Marika,Zosia,Laura,Maria
a dla chłopca ......Paweł,Rafał..Krzysztof

Do góry