Kosinka94
Moderator
Zależy jaki egzemplarz się trafiJa też marzyłam zawsze o małej gromadce, ale chyba już za późnojakbym w kolejnej ciąży miała bliźniaki to nawet bym się cieszyła
ale w sumie teraz mogę sobie tak gadać, a życie pewnie zweryfikuje jak pojawi się pierwszy bobas czy marzenia o dużej rodzinie będą nadal aktualne

a tak poważnie zobaczysz jak Ci będzie w roli mamy. Moja bratowa jest super mamą, ale mówi że nie czuję tego jak ja i jak zdecyduje się na kolejne dziecko to tylko i wyłącznie zrobi to dla swoje córki. Ona nie ma potrzeby posiadania więcej dzieci, trochę rozjeżdżają się w tej kwestii z bratem, no ale cóż to zawsze ma kobiecie jest większa odpowiedzialność, więc ona powinna mieć ostatniej zdanie
 a tak poważnie zobaczysz jak Ci będzie w roli mamy. Moja bratowa jest super mamą, ale mówi że nie czuję tego jak ja i jak zdecyduje się na kolejne dziecko to tylko i wyłącznie zrobi to dla swoje córki. Ona nie ma potrzeby posiadania więcej dzieci, trochę rozjeżdżają się w tej kwestii z bratem, no ale cóż to zawsze ma kobiecie jest większa odpowiedzialność, więc ona powinna mieć ostatniej zdanie 
A co do bliźniaków. Przedstawiłam swoje wyniki przyrostu i progesteronu dziewczyna z kreskę, one popatrzyły i mówią że z tego mogą być bliźniaki
 najlepsze jest to że ja często miewam podwoje owulację i po ich słowach byłam taka zmieszana. No bo tak z jednej strony fajnie będzie spełnione marzenie o 3, a z drugiej jeszcze większy strach o ciążę.  No i jak znalazł się tylko jedne dzidziutek to w sumie chyba się bardziej ucieszyłam
 najlepsze jest to że ja często miewam podwoje owulację i po ich słowach byłam taka zmieszana. No bo tak z jednej strony fajnie będzie spełnione marzenie o 3, a z drugiej jeszcze większy strach o ciążę.  No i jak znalazł się tylko jedne dzidziutek to w sumie chyba się bardziej ucieszyłam 

po cichu liczę na to, że rodzeństwo trochę ją odmieni na lepsze
 po cichu liczę na to, że rodzeństwo trochę ją odmieni na lepsze 

więc nie będzie opcji żeby siedział w domu....
 więc nie będzie opcji żeby siedział w domu....

dziś ma 8 lat i dalej posadzona w aucie po 5-10 minutach jazdy usypia, niezależnie od pory dnia
 dziś ma 8 lat i dalej posadzona w aucie po 5-10 minutach jazdy usypia, niezależnie od pory dnia  czy teraz będzie inaczej?
 czy teraz będzie inaczej? 
 chociaż nie powiem, teraz lekkie rożki zaczynają wyrastać, no ale tak kolej rzeczy.
 chociaż nie powiem, teraz lekkie rożki zaczynają wyrastać, no ale tak kolej rzeczy.