reklama
e-stera
Fan(ka)
pumi , aOla tak się wyraziła doktorka-suczydło z Poradnii Wcześniaków o moim dziecku

e-stera
Fan(ka)
Wszystkiego najcudowniejszego dla Martynki i Wkikusia....cmok, cmok całuski:-):-)
sylka_k
mama styczniowa 2008
witajcie kochane
wreszcie mam trochę czasu dla siebie
Kacperek śpi a męzulo wrócił do pracy po urlopie bo normalnie codziennie byłam rozchwytywana;-)

dziękujemy za życzenia dla Kacperka

i przesyłamy moc całusów i i górę prezentów dla Wiktorka i Martysi
jejeku to już pól roczku minęło mma ochotę mojej Żabuli kupić torcik a oszamie w cycusiu hihihih
pewnie Dziuba i Joa to już po ceremonii?
jakby co
to składam najszczersze życzenia udanego pożycia małżeńskiego oby blaski słońca oświecały wam każdy dzień a każdy smutek przeradzał się w radość
ściskam was dziewczęta
, hm, teraz już żony:-):-):-)
ooooooooo
widzę nowe mamy:-):-):-)
witamy, witamy

wreszcie mam trochę czasu dla siebie
Kacperek śpi a męzulo wrócił do pracy po urlopie bo normalnie codziennie byłam rozchwytywana;-)

dziękujemy za życzenia dla Kacperka

i przesyłamy moc całusów i i górę prezentów dla Wiktorka i Martysi
jejeku to już pól roczku minęło mma ochotę mojej Żabuli kupić torcik a oszamie w cycusiu hihihih
pewnie Dziuba i Joa to już po ceremonii?
jakby co
to składam najszczersze życzenia udanego pożycia małżeńskiego oby blaski słońca oświecały wam każdy dzień a każdy smutek przeradzał się w radość
ściskam was dziewczęta
, hm, teraz już żony:-):-):-)ooooooooo
widzę nowe mamy:-):-):-)
witamy, witamy

sylka_k
mama styczniowa 2008
Mili współczuję nieprzespanej nocy
ja dzisiaj tez nie spalam, bo Kacperek mruczał po ostatnim moim grillowaniu
na szczęście nie płakał ale chyba ze 100 razy się skopywał
ja dzisiaj tez nie spalam, bo Kacperek mruczał po ostatnim moim grillowaniu

na szczęście nie płakał ale chyba ze 100 razy się skopywał
21kasia21
mamcia N&N :)
dzien dobry
składamy z nicolka najlepsze życzonka dla Martynki, Wiktorka i Kacperka na pół roczku, dużo dużo zdróweczka
nicolka marudna, ale to nic
nadusia śliczniusia na zdjeciach
a moj maz ma dzis badania ostatnie przed operacja a 22.zabieg na przepukline

składamy z nicolka najlepsze życzonka dla Martynki, Wiktorka i Kacperka na pół roczku, dużo dużo zdróweczka

nicolka marudna, ale to nic

nadusia śliczniusia na zdjeciach

a moj maz ma dzis badania ostatnie przed operacja a 22.zabieg na przepukline

salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
U nas super, maly jest nawet grzeczny, w nocy bylo strasznie znowu ale mam super huuumorek :-) i wszystkow nosie :-) sylak asia i dziuba jeswzcze nie po ceremoni :-)
masiek
Mamy kwietniowe'08
Paulinku dziękuję ci za te słowa. Pumi tobie też dziękuję. Czasem trudno uwierzyć w sens tego szczególnie jak po tygodniach ćwiczeń itp. okazuje się, że jest poprawa ale niewielka
Fakt największe postępy pojawiły się po ćwiczeniach w wodzie. Wczoraj tatuś pojechał z Leonkiem. I po widziałam że Loeś był bardziej rozluźniony. Więc mam nadzieję, że na następnej kontroli u neurologa w końcu usłyszę dobre wieści.
Wiktorku, Martynko i Kacperku wszystkiego najlepszego!!!
Fakt największe postępy pojawiły się po ćwiczeniach w wodzie. Wczoraj tatuś pojechał z Leonkiem. I po widziałam że Loeś był bardziej rozluźniony. Więc mam nadzieję, że na następnej kontroli u neurologa w końcu usłyszę dobre wieści.
Wiktorku, Martynko i Kacperku wszystkiego najlepszego!!!
reklama
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
masiek jak sie czujesz ??? fizycznie ???