reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

reklama
witajcie kochane
wreszcie mam trochę czasu dla siebie
Kacperek śpi a męzulo wrócił do pracy po urlopie bo normalnie codziennie byłam rozchwytywana;-):tak::tak::tak:

dziękujemy za życzenia dla Kacperka:tak::tak::tak:
i przesyłamy moc całusów i i górę prezentów dla Wiktorka i Martysi

jejeku to już pól roczku minęło mma ochotę mojej Żabuli kupić torcik a oszamie w cycusiu hihihih

pewnie Dziuba i Joa to już po ceremonii?

jakby co
to składam najszczersze życzenia udanego pożycia małżeńskiego oby blaski słońca oświecały wam każdy dzień a każdy smutek przeradzał się w radość
ściskam was dziewczęta:happy2:, hm, teraz już żony:-):-):-)

ooooooooo
widzę nowe mamy:-):-):-)
witamy, witamy:tak::tak:

Mili współczuję nieprzespanej nocy
ja dzisiaj tez nie spalam, bo Kacperek mruczał po ostatnim moim grillowaniu:sorry2:
na szczęście nie płakał ale chyba ze 100 razy się skopywał

dzien dobry :)
składamy z nicolka najlepsze życzonka dla Martynki, Wiktorka i Kacperka na pół roczku, dużo dużo zdróweczka:tak:
nicolka marudna, ale to nic:happy2:
nadusia śliczniusia na zdjeciach:tak:
a moj maz ma dzis badania ostatnie przed operacja a 22.zabieg na przepukline:hmm::unsure:

Paulinku dziękuję ci za te słowa. Pumi tobie też dziękuję. Czasem trudno uwierzyć w sens tego szczególnie jak po tygodniach ćwiczeń itp. okazuje się, że jest poprawa ale niewielka:sorry2:
Fakt największe postępy pojawiły się po ćwiczeniach w wodzie. Wczoraj tatuś pojechał z Leonkiem. I po widziałam że Loeś był bardziej rozluźniony. Więc mam nadzieję, że na następnej kontroli u neurologa w końcu usłyszę dobre wieści.

Wiktorku, Martynko i Kacperku wszystkiego najlepszego!!!

reklama
Do góry