reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Aguś masz rację, prześpij sie, może jutro wstaniesz i będziesz mieć od rana lepszy humorek (o ile Wiktorek da pospać :-D) - słodziutkich snów!!
a ja dziś zdycham, w końcu dostałam @ :-:)-D to powód do nieszczęścia bo boli i radości - wiadomo dlaczego...

reklama
Witam witam jeja co ja tu widze głowa mnie rozbolała kobitki podajcie sobie łapki ja niktóre żeczy chciałabym napisać ale boje sie konfliktu,wiec siedze cicho.Jagna ja pisałam że dzisiaj w nocy mało zjadła a takto wcina.Dziewczyny spią a ja jutro o 5 rano do mamy jade jak ja dobudze swoje królowe.Kupiłam miał k...a znowu poszedł do góry 400 za tone.Upiekłam jabłecznik byłam na zakupach i już niemam siły ide do wanny troszke relaksu,zrobie sobie piane włocze muzyke i odpczne.Dobranoc spokojnej nocki

Witam witam jeja co ja tu widze głowa mnie rozbolała kobitki podajcie sobie łapki ja niktóre żeczy chciałabym napisać ale boje sie konfliktu,wiec siedze cicho.Jagna ja pisałam że dzisiaj w nocy mało zjadła a takto wcina.Dziewczyny spią a ja jutro o 5 rano do mamy jade jak ja dobudze swoje królowe.Kupiłam miał k...a znowu poszedł do góry 400 za tone.Upiekłam jabłecznik byłam na zakupach i już niemam siły ide do wanny troszke relaksu,zrobie sobie piane włocze muzyke i odpczne.Dobranoc spokojnej nocki
A ja myślałam, że wogule mało je. Ale wnocy to chyba dobrze, może przestanie całkiem wstawać:-). Jak mi się to marzy, przespać całą noc.

Jagna ale jak mamy po Tobie jechac, my cie nawet nie znamy. Napisałas pare postow. Srawy od poczatku nie znasz ale cos tam piszesz ok, twoje prawo.
Pam kochana czekamy na ciebie na czacie, chodz na chwile przynajmniej z nami pogadasz.

monika373...
własnie zauważyłam że przez kłótnię na BB zablokowałaś mnie na naszej klasie...
widać prawda w oczy kole... głupio Ci jednak że wszystkim docinasz i postanowiłaś pozbyć się kogoś, kto chciał to zmienić..
może teraz uciekniesz z kolejnego forum...bo widać to Twój sposób.. z jednego skoczyć na drugie... wiedz tylko, że jak będziesz wtykać nos w nie swoje sprawy to i na kolejnym nie zyskasz przyjaciół..
możesz uciekać..to dobre dla tchórzy...
Słuchaj-kogo usuwam ze znajomych to moja sprawa i nie piszdo mnie wreszcie nie masz czym już się zajmować?Koniec,kropka,temat zamknięty

reklama
Do góry