hej Dziewuszki!
sto lat dla solenizantów
zdjecia super, Nadka, Kubuś, Dawis, Wikus, Olis,- mam nadzieje,ze wymienilam wszystkich... slicznosci.... Esti a jesli o Twoja figure- dziewczyno tylko sie chwalic i cieszyc- popprostu rewelacja... az nie moge na Ciebie patrzec;/ ja nie moge pogodzic sie z rozstepami;/ narazie nie zblekly wszystkie i nie wiem co z tym zrobic... blagam doradzicie jakies zabiegi, bo ku... mam 23 lata i zygac mis ie chce jak jestem w jakims sklepie w przebieralni wi wiedz esie
Albi Dawis silny jest!!! Julek by sie tak nie utrzymal- chcoiaz kto wie, nie probowalam...
bylam dzis w Krk na zakupach... Julek zadowolony- bo tyle roznosci
kupilam mu swterek, bluzke i spodenki... a sobie stroj kapielowy itd...
i musze sie pochawlic- kupilam sobie rozowy swter- nigdy nie nosze takiego koloru- ale dobrze sie czulam w nim, u mnie w szafie to tylko zielen i czarny przede wszystkim ,ale odwazylam sie i poki co nie zaluje
a teraz najwznijesze, w sobote bylam u kuzyna i Julek w penwym momencie zaczla piszczec... no i patrze a tam na dole widac zabki.. ale stukalam i nic....
wczoraj stukalam i nic.... bo czulam pod palecem jak sprawdzlaam,a dzis koleznaka postukala i mamy w koncu prawa jedynke
druga pewnie nie dlugo wyjdze- mam nadzieje, i widac 2ke prawa.... w koncu!!!!!
jesli chodzi o stawanie to Julek caly czas chce stac.... pelza do tylu i z tego tematu narazie tyle
ja juz sesja zakonczona z jedna poprawka
ale coz wiekszosc ma wiec luzik....
u nas dzis tak goraco,ze narazie siedze w domu...
ja tez szukam spacerowki, bo w tym xlanderze Julkiw sie zle siedzi, bo nie da rady pioowo;/ albo tak jest skonstruowany alnbo Julek ma matke matolice;p
dawno nie wklejalam zdjec... postaram sie zarz cos wkleic