panna1anna
Fanka BB :)
Wg OM 31.01Piękna betaKiedy wstępnie termin?
Trzymamy kciuki![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wg OM 31.01Piękna betaKiedy wstępnie termin?
Trzymamy kciuki![]()
Tu już USG rozwikła tę zagadkę, czy styczeń czy lutyWg OM 31.01także niewykluczone, że będę też śmigać na lutowych mamach
![]()
Do USG jeszcze chwila, bo dopiero 10 czerwca mam się zgłosić, także na razie melduję się tuTu już USG rozwikła tę zagadkę, czy styczeń czy luty![]()
Jasna sprawa, do 10.6 jeszcze chwila, ale szybko zleci! Pierwsza dzidzia?Do USG jeszcze chwila, bo dopiero 10 czerwca mam się zgłosić, także na razie melduję się tu![]()
U mnie termin 10.01 według obserwacji owulacjiPs. Ja jak cos robie liste nas wszystkich, jakby któraś z Was tez zaczynala takowa robic?Moge gdzies wrzucić tylko nie wiem czy teraz jakos czy pozniej na prywatnym?
Tylko jak macie wizyte to dajcie tez znaka jaki Wam termin wychodzi, to wpisze od razu na tą liste
Tak, pierwsza. Wywalczona. Tym bardziej stres jest żeby wszystko było okJasna sprawa, do 10.6 jeszcze chwila, ale szybko zleci! Pierwsza dzidzia?
Trzymam kciuki za jutroJeżeli będą bliźniaki to będę mega szczęśliwa. Czytałam, że przy bliźniakach potrafi dłużej się tak jakby ten początek ciąży zawiązywać, że organizm troszkę więcej potrzebuje energii. No i nie zawsze widać na początku. No jak jutro będę to wezmę skierowanie na betę. Robiłam tylko raz, bo stwierdziłam, że przy takiej wysokiej nie ma co powtarzać. Biorę też pod uwagę, że może jakiś błąd z laboratorium był.
To jesteśmy w podobnej sytuacji, ja też 2 lata starań o pierwszą dzidzięTak, pierwsza. Wywalczona. Tym bardziej stres jest żeby wszystko było ok
Będę dawać znać ranoTrzymam kciuki za jutro![]()
Trzymam kciukiBędę dawać znać ranodobrze, że rano to nie będę siedzieć na szpilkach cały dzień hahaha. Rano zbiorę córkę i jadę po męża do pracy by mógł się nią zająć w trakcie wizyty.