Usagitsukino
Fanka BB :)
Mdłości na szczęście póki co nie mam, za to chory apetyt na wszystko łącznie z rzeczami, których wcześniej nie lubiłam za bardzo 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Słyszałam kiedyś, że jeśli chodzi o USG przez powłoki brzuszne, to lepiej widać przy pełnym pęcherzu. Ale jeśli chodzi o transwaginalne, to znowu odwrotnie.Czy Wam też ginekolog mówił żeby na USG przyjść z pełnym pęcherzem bo wtedy lepiej widać?
Bo ja już teraz zgłupiałam czy to ma być pełny czy pusty pęcherz he
Mamy za dużo wspólnego, aż trudno mi uwierzyćMoje też!!!!!
No to jest akurat hit serioMamy za dużo wspólnego, aż trudno mi uwierzyć![]()
A to jest w sumie bardzo prawdopodobneNo to jest akurat hit seriomam cichą nadzieję sobie urodzić w swoje urodziny
tfu, NASZE XD
Ja miewam mdłości i zawroty głowy, ale nie są uciążliwe bardzo, mogę pracować.Dziewczyny jak się czujecie ? U mnie końcówka 8tc- mdłości całodniowe... jeść nie mogę- toleruje tylko suchy chleb i ugotowane ziemniaki a i tak wymiotuje ;-( pachwiny bolą na zmianę, jajniki tak samo... myślałam ,że pierwsza ciąża była ciężka ale teraz widzę, że jednak nie ;-(
A które?Ja będę robić badania wolnego dna, ale nie nifty. W poprzedniej ciąży też robiłam![]()
Ostatnio robiłam sanco, wiem, że veracity są też polecane przez genetyczkę, z którą rozmawiałam. Nifty odradzała.A które?