sugarcane
Moderator
@Emilia_97 przykro mi bardzo, dobrze ze jutro masz wizyte na lepszym sprzęcie..
Niestety znam to uczucie...
Niestety znam to uczucie...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Znam osobę która po nifty miała mieć zdrowe dziecko a urodziło się z wada genetyczna Zespół Treachera CollinsaTeż mam tak rodzielone i też lekarz powiedział, że jeśli prenatalne wyjdą okej, to nie widzi sensu robienia sanco/NIFTY itd, pewnie ma rację, ale nie wiem czy by mnie to jednak jakoś nie uspokoiło. Zobaczymy!
Kochana nie wiem co powiedzieć. Liczę że jutrzejszy lekarz jednak powie że wszystko jest dobrze. Staraj się odpoczywać i mocno nie nakręcać choć wiem że to nie łatwe. Trzymam za ciebie kciukiTez liczę na to, że może popsuł mu się sprzęt, ale wątpię. Poprzednia ciążę też u niego prowadziłam i wszystko było okej. Od samego początku.![]()
Jesteśmy z Tobą myślamiCzekam pod gabinetem. Jedna Pani przede mną. Stres straszny jest...
Trzymamy mocno kciukiCzekam pod gabinetem. Jedna Pani przede mną. Stres straszny jest...
Trzymam mocno kciuki!!!Czekam pod gabinetem. Jedna Pani przede mną. Stres straszny jest...
Trzymam kciuki z całych sił!!!Czekam pod gabinetem. Jedna Pani przede mną. Stres straszny jest...
Trzymamy kciuki !Czekam pod gabinetem. Jedna Pani przede mną. Stres straszny jest...
Napisz proszę co powiedział lekarz, wszystkie trzymamy kciuki.Czekam pod gabinetem. Jedna Pani przede mną. Stres straszny jest...