Testowa, robiłam czułość 10 i negatyw, ale to akurat dobrze, bo zaczynać ciążę z plamieniami na przemian to nic dobrego.Widzę tego duszka ! Ciekawe czy to testowa czy nie. Ile dziś dpo ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Testowa, robiłam czułość 10 i negatyw, ale to akurat dobrze, bo zaczynać ciążę z plamieniami na przemian to nic dobrego.Widzę tego duszka ! Ciekawe czy to testowa czy nie. Ile dziś dpo ?
Kurde dziewczyny, słaby ten czerwiec! Tylko 2 serduszka
Ja jestem 3dpo, zaczął pobolewać mnie jajnik, może coś się tam wgryza![]()
I znowu Komisja puszczona w bambukoA ja se siknęłam dzisiaj żeby zobaczyć czy moja seria easyhome będzie robić mnie w bambuko. I co ? Widzę ducha. Wspaniale. Muszę na dniach iść po jakieś pinki albo inne żeby potem nie mieć rozkminy i zbędnej nadziei.
Ja chyba sobie jutro oznaczę jak się wyrobięJa dzisiaj robilam progesteron znowu. W piatek 16,10 dzisiaj… 16,70![]()
Strasznie dziwny ten twój cyklJa to czekam na okres, bo teraz to już nawet plamienia nie mamzużyłam pół paczki tamponów na nic, bo co idę siku to sprawdzam co tam słychać
aktualnie przestałam używać, bo wyciągnęłam bialy jak snieg
![]()