Czyli dzień jak codzieńMam taki zapierdziel w pracy, że masakra
Zaraz młody obiad i popołudniowy spacer i potem powrót na kolację, potem wieczór z Bombelkiem i kąpanko-spanko![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyli dzień jak codzieńMam taki zapierdziel w pracy, że masakra
Zaraz młody obiad i popołudniowy spacer i potem powrót na kolację, potem wieczór z Bombelkiem i kąpanko-spanko![]()
Pani kochana co wypiorę to prasuję ale już ubranka ostatnie schną i zostaną tylko pieluchy różne różniste i zimowy kombinezon do wyprania i na razie fajrantA to już wyprane kaftaniki?![]()
Co wy tam dzisiaj pomarły czy jak![]()
A ja się wkurzam na służbę zdrowia i szukam pulmonologa![]()
A co się stało?!
Dzisiaj postawilam na totalny chillout i postanowilam zaczac czytac ksiazke, ktora dostalam ze 2 lata temu na swietazapomnialam jak uwielbiam czytac i wlasnie ja koncze
nigdy nie ma na to czasu, to chociaz w urlop ponadganiam
![]()
Trzy siostry, nie lubie w ogole tematyki wojennej, ale tatuazysta z Auschwitz strasznie mi sie podobal, a to niejako „kontynuacja” z innej perspektywy, tez bardzo lekko mi wlecialaJaki tytuł? Czy to jakaś książka o świątecznej tematyce?![]()