reklama
Hermeneg
Fanka BB :)
Dlatego ja szczerze jestem na gotowej misce, nie chce mi się liczyć kalorii![]()
Ja teraz liczę od stycznia z przerwami i można się przyzwyczaić

Podziwiam ludzi którzy jedzą intuicyjnie bo ja bym na pewno jadła dwa razy tyle co powinnam

loumarie
Ja teraz liczę od stycznia z przerwami i można się przyzwyczaić
Podziwiam ludzi którzy jedzą intuicyjnie bo ja bym na pewno jadła dwa razy tyle co powinnam![]()
Ja za leniwa jestem. W deficycie kierowałam się intuicją i zgubiłam całkiem ładnie.

Lady Loka
Ja liczyłam przez miesiac i nauczyłam sie, jakie porcje trzymacJa teraz liczę od stycznia z przerwami i można się przyzwyczaić
Podziwiam ludzi którzy jedzą intuicyjnie bo ja bym na pewno jadła dwa razy tyle co powinnam![]()
Kaalaa
Tez kiedys mowilam, ze nie moglabym byc a teraz to taki element dziennego zapotrzebowania na rutyne
Kiedyw liczylam baardzo dlugo i doszlam do etapu, ze patrzac na przygotowane przez siebie oczywiscie danie juz wiem ile mniej wiecej ma, w oczach mam wage
ale i tak licze, bo jak cos zjem poza to juz siegam po wiecej i wiecej
tylko te cyferki mnie trzymaja w ryzach 

Kiedyw liczylam baardzo dlugo i doszlam do etapu, ze patrzac na przygotowane przez siebie oczywiscie danie juz wiem ile mniej wiecej ma, w oczach mam wage

Klemensa
Ja aspargin bioręJa myślę, że te pieruny to brak magnezu. A także moja rwa. Zwyczajnie najpewniej wypłukuję, kurde, kawą
Bo i szczerze pod prysznic szłam to coś mnie skurcz za łydkę próbował łapać. Trzeba wrócić do brania magnezu...

Angiee
Może być. A ile tej kawy pijesz?Ja myślę, że te pieruny to brak magnezu. A także moja rwa. Zwyczajnie najpewniej wypłukuję, kurde, kawą
Bo i szczerze pod prysznic szłam to coś mnie skurcz za łydkę próbował łapać. Trzeba wrócić do brania magnezu...
Zrób jeszcze badanie moczu, bo u mnie takie igiełki były też jedynym objawem infekcji i gdyby nie badanie, to bym o tym nie miała pojęcia
reklama
loumarie
Ja aspargin biorę![]()
A widzę on magnez + potas. Ciekawe, nie słyszałam o nim. Ja mam tylko magnez chelatowany.
Ciekawa jestem co w piątek dr na moje ciśnienie powie, bo po chorobie, wypijając 2 kawy w ciągu dnia mam zawrotne ciśnienie 104 na 56...