reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

Dzien dobry, dzisiaj odgorny nakaz zaczynania dnia z dobrym humorem! Do kazdej czynnosci, ktora robicie trzeba dodac szerokiego banana, jak Was zapytaja w pracy co sie dzieje, to sie nie tlumaczcie :D
Dzień dobry, dzisiejsze piękne dwie krechy zdecydowanie zrobiły mi humor od rana 🔥 marzą mi się takie mocne dwie na pinku ale na dziś takie też mnie zadowolą 🤣❤️ ale się dziś wyspałam, kto jeszcze nie pił, zapraszam na kawę ☕

Załączniki

• Messenger_creation_280F16C8-2D84-4D52-88DB-440D270BC9F4.jpeg
    Messenger_creation_280F16C8-2D84-4D52-88DB-440D270BC9F4.jpeg
    185,8 KB · Wyświetleń: 32
reklama
dobra laski, ja stwierdziłam, że sikam jutro i jak nic nie będzie to nawet się tym nie będę zamartwiać, bo mocno by to kolidowało z moją pracą
z resztą wiem czego się spodziewać 😂 ale no nasikam i wam pokażę 😂 nawet tą przerażającą biel 😂

Ostatnia edycja:
No emocje dzisiaj w koncu byly kreskowe! :D dobrze, ze jeszcze tyle przed nami do konca miesiaca, to duzo sie moze wydarzyc! :D a reszta prosze ladnie dzialac i meldowac sie w pazdzierniku! :D
8dc dzis więc w najbliższych dniach pełna akcja mobilizacja 😆🤞🏻
Nie chcę psuć atmosfery ale statystycznie nie wszystkie pary się doczekają i czasami mam uporczywe myśli, że akurat ja będę w tej grupie 😩
Przestań nawet tak myśleć 😢 na pewno dwie kreski są bliżej niż myślisz 🤞🏻🤞🏻
tak w ogóle to świętujecie dzień chłopaka? 😁 Robicie jakieś upominki?
myślałam o jakimś drobiazgu ale jeszcze nie wymyśliłam co 🙈 dostanie dzień owulacji w prezencie 😅
Też wymieniam incoiny na defibrylatory 🥹
Mała rzecz a cieszy 🥰

Dla tych którzy zaspały na pierwszą kawusię, podaję drugą! ☕
dzięki za kawczi, również miłego wszystkim ❤️

Mam ciepło puszczają dopiero jak jest 3 dni pod rząd 10 stopni w dzień. To sobie poczekam chyba do listopada na to bo pogoda długoterminowa mówi, że nie będzie 10 stopni właśnie aż do listopada. Wiem, zmienić się może ale jednak trzeba magiczny próg przekroczyć 🤣
Ja dziś atakowałam zarządcę w odpowiedzi usłyszałam że jest ciepło.
Tak ciepło

@Peppcia ale masz ekipe 😂 dajesz rade?
No nie da się przy nich nudzić 😁 o dziwo słuchają mnie 😄 z racji rasy to chodzące ewenementy w tej materii 😆

Ale tak, dziewczyny łażą w kaftanach bezpieczeństwa, które już taśmą klejącą obwiązuje żeby pod żadnym pozorem nic nie puściło 🫣🙈 a synuś mógłby na nich siedzieć cały dzień 🤭 jedna go kąsa bo ma się odwalić i nie podchodzić, to potem biegnie do mnie na ratunek, koniecznie musi być na rękach - 12 kg 🤪 no tak w kółko.

Druga nabawiła się zapalenia ukł. moczowego 🙈 lekarz, antybiotyk i sikanie co chwilę 🫣

Tak daję radę 😁

Dziękuję że pytasz 😘

Ostatnie tygodnie czas pochłaniają mi...psy 🤪
2 dziewczynki z cieczką na pokładzie a między nimi ON, niekastrowany amant niczym artysta ze spalonego teatru 😁 😆

Normalnie cyrki na kiju 😆

W tym miesiącu odpuściłam sprawdzanie kiedy pik itd. Także był spontan i może siknę sobie na patyka jeszcze we wrześniu 😁
Kocham wszystkie pieski ❤️🥰🐕🐕🐕🐕

U nas póki co jedna panienka na stanie a druga odbieramy na początku października 🥹🥹🩷

reklama
Do góry