Kejti9247
Fanka BB :)
Ja biorę 4000 j przez cały cykl, bez przerwyaaaa to łykam
Tylko czy można po owulacji? Bo się bałam i nie brałam..
Jaką dawkę brałaś?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja biorę 4000 j przez cały cykl, bez przerwyaaaa to łykam
Tylko czy można po owulacji? Bo się bałam i nie brałam..
Jaką dawkę brałaś?
Przytulam Cię strasznie mocno, jeszcze będzie pięknie, zobaczysz!!Dziękuję za wsparciemasz rację ale mimo wszystko czuję jakiś żal
i po owulacji znowu po 2?Brałam do 5dc po 2 potem do owu po 1
Czyli można?Ja biorę 4000 j przez cały cykl, bez przerwy![]()
Wiem i calkowicie Cie rozumiemDziękuję za wsparciemasz rację ale mimo wszystko czuję jakiś żal
Dziękuję bardzoPrzytulam Cię strasznie mocno, jeszcze będzie pięknie, zobaczysz!!![]()
Za parę dni mi przejdzie ta złość zapewne i będę dalej działać ale już testować nie bede do dnia miesiączki czuję że tak będzie dla mnie lepiej psychicznieWiem i calkowicie Cie rozumiemmysle, ze my wszystkie tutaj dokladnie to rozumiemy
nie przekreslaj jeszcze tego cyklu, zobacz jutro rano z takiego pelnego moczu, kolejnego dnia tez, a nawet jesli przyjdzie @ czego kompletnie Ci nie zycze to oddziel to gruba krecha i lec dalej z pradem
![]()
Myślę, że dla każdej z nas biały test albo pojawiająca się miesiączka to pewnego rodzaju smutek, żal, złość, rozgoryczenieZa parę dni mi przejdzie ta złość zapewne i będę dalej działać ale już testować nie bede do dnia miesiączki czuję że tak będzie dla mnie lepiej psychicznieprzyjdzie ta małpa wredna a z nią nowe szanse ale dziękuję za wsparcie z całego
![]()
A nawet trzebaCzyli można?A ja się bałam.
No nic poprawię się od kolejnego cyklubyle do okresu!