Eveline.eve
Fanka BB :)
Zrobilam badania i książkowe, zobaczymy co na nie ginekolog. Jestem dobrej myśli, bo w sumie co pozostało. Zaraz bedzie gorące 4 tygodnie bo przeprowadzamy się do naszego nowego domu 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Za każdym razem jak jestem u dentysty to sobie o nim przypominam. Mam największy sentyment do tamtego auta.Przepraszam ale zaśmiałam sie pod nosem na ten tekst z autem![]()
To dobrze,że przyszły dobre wieściZrobilam badania i książkowe, zobaczymy co na nie ginekolog. Jestem dobrej myśli, bo w sumie co pozostało. Zaraz bedzie gorące 4 tygodnie bo przeprowadzamy się do naszego nowego domu![]()
Ja po operacji (CP) długo krwawiłam, chyba ze 2 tygodnie dobre. Po 2 tygodniach spokój i przyszedł normalny okres. Alee ta operacja cykl mi rozjechała całkowicie tzn cp. Miałam okres średnio co 2/3 tygodnie po 4 dni trwał . Unormowało się dopiero po 4 miesiącachTo dobrze,że przyszły dobre wieści
Ja mam dzisiaj też dobry humor,mimo,że przyszedł wczoraj drugi okres od czasu operacji, rozkręcił się dosyć obficie to udało mi się umówić do ginekologa na NFZ,żeby sprawdzić moją torbiel krwotoczną - także kilka stówek zostanie w kieszeni. Młoda będzie () w przedszkolu wtedy to na spokojnie obrócę w dwie strony - bo Janka sierota prawka nie ma
![]()
No ja też jeszcze nie jestem na "starych" torach. W pierwszym cyklu ( po krwawieniu po łyżeczkowaniu, metotreksacie i laparo) miałam często jednorazowe plamienia o różnej intensywności, kilka dni przed okresem też jakieś plamienia śluzu z krwią. Przed aktualną miesiączką miałam jakieś obfite plamienia ale takiego kremowego śluzuJa po operacji (CP) długo krwawiłam, chyba ze 2 tygodnie dobre. Po 2 tygodniach spokój i przyszedł normalny okres. Alee ta operacja cykl mi rozjechała całkowicie tzn cp. Miałam okres średnio co 2/3 tygodnie po 4 dni trwał . Unormowało się dopiero po 4 miesiącach![]()
Mnie też strasznie bark bolał i po operacji. Mi nie dali mety bo już nie było po co nawet, rozerwało mi jajowód i krew w otrzewnej się lałaNo ja też jeszcze nie jestem na "starych" torach. W pierwszym cyklu ( po krwawieniu po łyżeczkowaniu, metotreksacie i laparo) miałam często jednorazowe plamienia o różnej intensywności, kilka dni przed okresem też jakieś plamienia śluzu z krwią. Przed aktualną miesiączką miałam jakieś obfite plamienia ale takiego kremowego śluzujeszcze ta torbiel, bóle brzucha ehhh ale już idzie ku lepszemu bo od kilku dni nie boli mnie bark i miednica po prawej (operacja była po lewej)
Gin mówił, że czasami występuje przy owulacji i nie była na tyle duża (3cm miała) , żeby ją operować i takie torbiele się wchłaniają same w ciągu 2/3 mc ,także chce to sprawdzić dla własnego spokojuMnie też strasznie bark bolał i po operacji. Mi nie dali mety bo już nie było po co nawet, rozerwało mi jajowód i krew w otrzewnej się lała.
Mam nadzieję, że szybko organizm wróci właśnie na swoje tory. A ta torbiel? Co mówili?
Od sobotniego wieczoru jesteśmy pod opieką mąż i ojciec spółka z o o@Klemensa - Wypuścili w końcu was? W końcu u siebie w domku czy dalej trzymają na wikcie nfztowskim?
Mój ostatni problem senny to wieczne zasypianie do roboty. Chyba od miesiąca nie ma ani jednego dnia gdzie jestem wedle starej modły.