reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

Ostatnio nam zrobił dorsza wędzonego na gorąco, podpieczonego w piekarniku w rękawie, no i frytasy i surówkę i muszę przyznać, że no to był pomysł prima sort bo mega pasowała mi taka rybka. 🤪
Dobrze, że on pokierował się swoim wyczuciem i wsadził rybę w rękaw bo kuźwa, tak by mi cuchnął piekarnik, że makabra 🤣 a upierałam się, żeby wrzucił normalnie. 🤣

reklama
Yyy jakby to powiedzieć, w moim przypadku nawet instrukcja nic nie zmienia. 😂

Na pewno kiedyś trafię na przepis który mnie przerośnie 😂

Ja gotuję na oko 🤪 I na własne wyczucie. Więc ciągle robię to samo, bez wielkich innowacji. 😂
Mój mąż ostatnio wydumał, że on będzie robił z przepisów. Ma używać airfryera (bo mamy, ale nigdy nie był użyty z resztą tak jak 3/4 mojego sprzętu AGD).

A to ja powiem, że jak był bum na air fryery to też kupiłam i bardzo go lubię. Tylko że mnie on służy do podgrzewania i robienia zapiekanek. 😁

O,.widzicie Drogie Panie, ja jestem totalnie antytechniczna z kolei 😀 Szczytem moich technicznych osiągnięć jest obsługa smartfona ale już na przykład parowanie słuchawek przez Bluetooth, to zawsze robi mój mąż 😂😂

O,.widzicie Drogie Panie, ja jestem totalnie antytechniczna z kolei 😀 Szczytem moich technicznych osiągnięć jest obsługa smartfona ale już na przykład parowanie słuchawek przez Bluetooth, to zawsze robi mój mąż 😂😂
Ja mam lidlomixa z którego nie korzystam bo denerwuje mnie że po takim gotowaniu do umycia mam misę,4miseczki,z 5 łyżeczek,2 noże,łopatke do zgarniania.a na koniec i tak wychodzi na to że każe ci to wstawić do piekarnika 🤣 to ja jednak wolę sobie tą zupę ugotować brudząc tylko jeden garnek i nóż 🤣 z lidlomixa używam jedynie funkcji gotowania na parze 🤣

Ja mam lidlomixa z którego nie korzystam bo denerwuje mnie że po takim gotowaniu do umycia mam misę,4miseczki,z 5 łyżeczek,2 noże,łopatke do zgarniania.a na koniec i tak wychodzi na to że każe ci to wstawić do piekarnika 🤣 to ja jednak wolę sobie tą zupę ugotować brudząc tylko jeden garnek i nóż 🤣 z lidlomixa używam jedynie funkcji gotowania na parze 🤣

Nie mam żadnego mixa i dobrze mi z tym. Nigdy nie rozumiałam tego szału na to, te pokazy, ch.. muje 😂
Ale jak komuś służy to super 😀

Mój mąż jest totalnie nietechnicznym człowiekiem, komputerowo, sprzętowo - beze mnie to by zginął tu chyba w domu. 🤪
Musiałam go nauczyć obsługi wszystkiego. Pralki, zmywarki, stacji sprzątającej, jak włączyć Netflix, jak coś zrobić na kompie. 🤣 Cokolwiek sprzętowego = CZY MOŻESZ TU PRZYJŚĆ???

Mój mąż jest totalnie nietechnicznym człowiekiem, komputerowo, sprzętowo - beze mnie to by zginął tu chyba w domu. 🤪
Musiałam go nauczyć obsługi wszystkiego. Pralki, zmywarki, stacji sprzątającej, jak włączyć Netflix, jak coś zrobić na kompie. 🤣 Cokolwiek sprzętowego = CZY MOŻESZ TU PRZYJŚĆ???

A to u nas na odwrót 😂😂

Nie mam żadnego mixa i dobrze mi z tym. Nigdy nie rozumiałam tego szału na to, te pokazy, ch.. muje 😂
Ale jak komuś służy to super 😀
Mam go tylko dlatego,że moja siostra wymieniała na termomixa i był w dobrej cenie 🤣 więc naiwnie stwierdziłam że nie będę już potrzebowała blenderów i innych tego typu rzeczy bo nie mam gdzie ich trzymać 🤣 ona akurat namiętnie z niego korzysta,w sumie to bardziej jej mąż bo ma dwie lewe ręce do gotowania a z tym coś ugotuje 🤣 no u mnie nie zdało to egzaminu bo szybciej mi jest ubić coś trzepaczką niż myć potem tą zasraną ciężką misę 🤣

Mam go tylko dlatego,że moja siostra wymieniała na termomixa i był w dobrej cenie 🤣 więc naiwnie stwierdziłam że nie będę już potrzebowała blenderów i innych tego typu rzeczy bo nie mam gdzie ich trzymać 🤣 ona akurat namiętnie z niego korzysta,w sumie to bardziej jej mąż bo ma dwie lewe ręce do gotowania a z tym coś ugotuje 🤣 no u mnie nie zdało to egzaminu bo szybciej mi jest ubić coś trzepaczką niż myć potem tą zasraną ciężką misę 🤣

To może jest to prezent dla mojego męża 😁 On by się cieszył jakby mu maszynka mówiła, co dalej robić.

On by od razu powiedział, że to jego przyjaciel, bo jakby mnie pytał to ja bym go poprawiała i krzyczała, a maszynka to mu ładnie pokazuje 🤪

reklama

My mamy dość małą kuchnię ale mąż planuję ją przerobić i jak już będzie po przeróbce to pierwsze co kupujemy to ekspres ciśnieniowy do kawy 🤩🥰

Do góry