Lwica1410
Fanka BB :)
Ale jak to brzmi 2030 rok, jestem aż taka stara, że wygląda mi to na kosmiczny wiek?![]()
Ja już nie mogę się doczekać. Kredyt hipoteczny się skończy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Ale jak to brzmi 2030 rok, jestem aż taka stara, że wygląda mi to na kosmiczny wiek?![]()
Ja już nie mogę się doczekać. Kredyt hipoteczny się skończy![]()
To już z górki w sumie co ?Ja już nie mogę się doczekać. Kredyt hipoteczny się skończy![]()
Kurcze, ostatnio sobie wyobrażałam co będzie jak zostanę młodą babciąMy 20 lat późniejto już może wnuki będziemy mieć nawet, kto wie
![]()
Kurcze, ostatnio sobie wyobrażałam co będzie jak zostanę młodą babcią![]()
Mnie to nie grozi więc się nie zastanawiam, na razie mi wystarczy jak będę drugi raz, w ciąży., właściwie trzeci ale niech skończy się tym razem szczęśliwie![]()
![]()
Ale córkę masz ?. Ile ma lat i ile Ty ? Bo ja np młodo urodziłam mając 21 lat i na ten moment mam 32 a syn będzie miał 11 w listopadzie
Tak dzień po dniu ? Fajna opcjaJa mam prawie 34, corka prawie 9.
Piszę prawie bo mamy urodziny za niecałe 3 tygodnie, dzień po sobie![]()
Tak dzień po dniu ? Fajna opcja
To masz szansę zostać młodą babcią. Dla mnie definicja młodej babci to przed 50![]()
Ja pamiętam jak po 7 latach zaczęłam się poddawać. Wiem, co przeżywasz... Tule mocnoTak wyszłoDostałam wspaniały prezent na urodziny chociaż dzień po nich
Co do bycia babcią (ogólnie, nie tylko młodą bo to pojecie względne) to na razie nie wybiegam aż tak daleko w przyszłość
Zobaczymy co będzie. Na razie chcę dobrnąć do końcówki tego roku bo był beznadziejny i zacząć nowy z nadzieją, że będzie lepiej![]()