reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

reklama
Mnie to nie grozi więc się nie zastanawiam, na razie mi wystarczy jak będę drugi raz, w ciąży., właściwie trzeci ale niech skończy się tym razem szczęśliwie 🥹
🫂♥️♥️♥️♥️ 🤞🤞

Ale córkę masz ? :) . Ile ma lat i ile Ty ? Bo ja np młodo urodziłam mając 21 lat i na ten moment mam 32 a syn będzie miał 11 w listopadzie

Tak dzień po dniu ? Fajna opcja 🥳🥳
To masz szansę zostać młodą babcią. Dla mnie definicja młodej babci to przed 50 🤣

Tak wyszło 🤣 Dostałam wspaniały prezent na urodziny chociaż dzień po nich 🥹❤️

Co do bycia babcią (ogólnie, nie tylko młodą bo to pojecie względne) to na razie nie wybiegam aż tak daleko w przyszłość 😀
Zobaczymy co będzie. Na razie chcę dobrnąć do końcówki tego roku bo był beznadziejny i zacząć nowy z nadzieją, że będzie lepiej 🙂

reklama
Tak wyszło 🤣 Dostałam wspaniały prezent na urodziny chociaż dzień po nich 🥹❤️

Co do bycia babcią (ogólnie, nie tylko młodą bo to pojecie względne) to na razie nie wybiegam aż tak daleko w przyszłość 😀
Zobaczymy co będzie. Na razie chcę dobrnąć do końcówki tego roku bo był beznadziejny i zacząć nowy z nadzieją, że będzie lepiej 🙂
Ja pamiętam jak po 7 latach zaczęłam się poddawać. Wiem, co przeżywasz... Tule mocno 🫂
Bardzo mocno trzymam kciuki i bardzo mocno wierzę, że w Nowy Rok przyniesie Ci ogrom radości i szczęścia i powodzenia ♥️

Do góry