marietta2112
Fanka BB :)
Brawo za ruszenie tyłka do ćwiczeń.Machnęłam 5 km biegu na bieżni
Nie ma jak odkryć w sobie pokłady chęci na koniec roku![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Brawo za ruszenie tyłka do ćwiczeń.Machnęłam 5 km biegu na bieżni
Nie ma jak odkryć w sobie pokłady chęci na koniec roku![]()
Nie widze fotki z silowni!!Brawo za ruszenie tyłka do ćwiczeń.Mówi to wasza ulubioną motywatorka prosto z siłeczki. Tydzień bez treningu rano i już musiałam wrócić, bo mi brakowało tej energii z rana, a dziś akurat kursu nie mam to nie ma wymówek.
Dawaj zdjęcie !Dobra, wariatka jestem ale zrobiłam test jaki miałam w domu czyli facelle paskowy i na pierwszy rzut oka biało, na pierwszy rzut oka podkreślam. Potem wyłania się cień cienia.Po co ja sobie to robię.
![]()
Sorki za te rekacje (jeżeli Ci kilka powiadomień wyskoczy) - zapomniałam ,która ikona to "popieram"Dawaj zdjęcie !![]()
Ja chyba złoże petycję,żeby zamykali fabryki testów ciążowych co chujocienia robią!Im dłużej patrzę tym bardziej nic nie widzę ani na teście ani na zdjęciach. To może była wyobraźnia tylko..![]()
Zastanawiam się czy to nie będzie szalone już teraz zatestowac jutro w 25dc.Szalona jestem ale chłop zaczął mi gadać, że mam takie duże obrzmiałe piersi jak nigdy, że może się udało. Gdzie mój spokój i cierpliwość?
![]()
Dziś 25dc więc jeszcze mam czas, założyłam testować w 33dc... Chociaż na moje oko owulację miałam między 11 a 14 dniu cyklu.Ja chyba złoże petycję,żeby zamykali fabryki testów ciążowych co chujocienia robią!
Mnie w tym roku oszukały w lutym bo były cienie(może uda mi się znaleźć zdjęcia bo byłam na kreskach wtedy) , dosyć dawające nadzieję a tu zonk
Ale chyba jeszcze jest czas na testowanie i Ciebie? Wybacz ,jeżeli coś pominęłam bo czasami nie nadążam sama za sobą