reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

reklama
@Angiee nie strasz, ja wlasnie mialam pozniejsza owulacje 🫣
Który dc miałaś? Chyba przed 20, prawda? Raz na jakiś czas to się każdemu może zdarzyć i to wg mnie jeszcze nie jest jakaś mega pozna owulka.
Pytanie co uznajemy za pozna owulację. Ja mam core z owulacji z 18 lub 19 dc.

@Dorka66 i @Bandytka_hej mocno trzymam kciuki za piękne bety dzisiaj
No ja teraz miałam w 24dc ;) i to jest już dla mnie zdecydowanie za późno. Jak miałam 18 to u mnie to jeszcze była norma. Niestety w większości mam w 21dc lub później

Dzień dobry ❤

Podaję kawusię ☕

Jak już masz to ubieraj , a co 😃my zawsze na ostatnią chwilę z choinką a w tym roku jak nigdy od 30listopada już mamy i to żywa pierwszy raz 🎄🤩

Nie mamy stojaka na choinkę bo został wywieziony do garażu na drugi koniec miasta 😅🤣 dzisiaj po niego pojedziemy 😎

Witam się z wami w ten piękny poniedziałek !😂 ja już niestety w pracy… w środę miałam umówioną wizytę u ginekologa , żeby sprawdzić czy nadal jest ten polip ale niestety mam pogrzeb w rodzinie i będę zmuszona przełożyć… w sumie ginekolog kazał przyjść min po 3 miesiącach dopiero minęły dwa ale wiadomo , że człowiek jest ciekawy czy wszystko w porządku i czy starania mają sens w ogóle 😫😫 chyba ogólnie trochę się poddałam w tym cyklu… mam jakiś zjazd nastroju… ale wam życzę miłego dnia , pięknych kresek na testach i wysokich bet ❤️❤️❤️ i czekam oczywiście na informację jak u was 😊

moje kondolencje 🫂

Cześć dziewczyny w ten poniedziałek :)
@niecierpliwamatka czas na testowanie Ci zleci na szaleństwie w pracy:)
Moja siostra jest księgową w gcuw w Gdańsku i zawsze grudzień to szaleństwo, zamykanie roku, rozliczenia, rachunki... Ja pracowałam w sklepie spożywczym, wcześniej w gastronomii to pamiętam,że też grudzień był najbardziej szalony - chyba w każdej branży- mam znajomą fryzjerkę to mówiła,że kiedyś jeździła do klientek układać włosy ale właśnie po jazdach w sylwestra od 4 rano (tak,klientki się pchały na wizytę na 5 rano) i maratonie ślubnym dała sobie z tym spokój i przeniosła swój salon do Gdyni :)
Każdy się spieszy, każdy ma nerwy,napięcie wszechobecne 🤯😱
Mało kto ma chill w grudniu

Ja mam chill w grudniu w robocie 🤣
Pomijajac obowiązki które muszę wykonać ale uwielbiam to, że zaczynam pracę jak już praktycznie nikogo nie ma bo zbliża się godzina zamknięcia obiektu wiec mam spokój, nikt mi się nie kręci 🤣🤣

Dzień dobry, podaję drugą kawę jak nikt jeszcze tego nie zrobił ☕
Mam zjazd emocjonalny, od soboty wkurw na męża, trochę wieczorem w łóżku wczoraj sobie popłakałam, on mnie przytulił, dwa razy zapytał co się dzieje o co płacze, po czym odwrócił się dupą do mnie i zasnął... ehh chłopy

@GosiaZ92 ale wspaniale 😍 ❤️

🙄
Mój ostatnio powiedział, że jak coś to mogę dzwonić w weekendy jak wyjdę z pracy to po mnie przyjedzie. No i była taka jedna sobota gdzie zapomniałam inhalatora na astmę i średnio się czułam. Zgadnijcie czy w ogóle odebrał telefon wtedy 😅😛

Dzień dobry ❤

Podaję kawusię ☕

Nie mamy stojaka na choinkę bo został wywieziony do garażu na drugi koniec miasta 😅🤣 dzisiaj po niego pojedziemy 😎

moje kondolencje 🫂

Ja mam chill w grudniu w robocie 🤣
Pomijajac obowiązki które muszę wykonać ale uwielbiam to, że zaczynam pracę jak już praktycznie nikogo nie ma bo zbliża się godzina zamknięcia obiektu wiec mam spokój, nikt mi się nie kręci 🤣🤣

🙄
Mój ostatnio powiedział, że jak coś to mogę dzwonić w weekendy jak wyjdę z pracy to po mnie przyjedzie. No i była taka jedna sobota gdzie zapomniałam inhalatora na astmę i średnio się czułam. Zgadnijcie czy w ogóle odebrał telefon wtedy 😅😛
A gdzie pracujesz że masz taką „spokojną” pracę? Matuluuuu marzę o spokojnej pracy 😁 szukam inspiracji

reklama
Do góry