reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

reklama
Mój tak samo, dlatego dostał na urodziny smartwatcha i nie ma wymówek teraz, od razu widzi że żona dzwoni xd
Mojemu nawet zegarek nie pomaga, jak chce olac to oleje 😂😂
Ja wczoraj starego nie zabiłam to dzisiaj go mordują 🙈 Ukruszyła mu się jedynka i jesteśmy w klinice stomatologicznej i on siedzi na fotelu już od 8:30 😳😳 Zaraz umrę z nudów w tej poczekalni 🥱🥱😴
Nie wiem czemu, ale nie wierze w ten przypadek, ze samo mu sie zeobilo 😂😂

Roboty ogrom a ja ciągle myślę, czy coś może się udało, czy jest cień nadziei? Buuuu .. głową jest beznadziejna, ciągle kombinuje i myśli niewiadomo po co. Niby wiem, że szanse są jakie są a i tak ciągle myślę, zastanawiam się...

Wiem że to może głupie, ale za cholerę nie wiem o co chodzi z tą szyjką🫣🫣
Ja też nie mam pojęcia 😁 może któraś z bardziej doświadczonych koleżanek pomoże i wytłumaczy. Chciałabym być w stanie sama ocenić czy szyjka jest wysoko czy nisko, albo czy jest twarda czy miękka, zamknięta czy nie.... ale nie mam pojęcia jak to zrobić XD czego ja mam tym paluchem moim szukać? co powinnam "poczuć"? wytłumaczcie mi to proszę łopatologicznie 🤣

Jak to nikt, ja testowalam 😆
Noooo... to już jest porządna krecha 😍

@Bandytka_hej
czekam na bete z niecierpliwością 🍀

Dzień dobry kochane moje po weekendzie. Pozdrawiam z Warszawy🫡

Trzymam kciuki za dzisiejsze bety i ślę pozytywne myśli dla tych zrezygnowanych, z chwilowymi dołkami nastroju.

A teraz wszyscy trzymamy kciuki 🍀 za mojego męża, który jest właśnie w studio nagraniowym Jaka to melodia i czeka na spełnienie marzenia i spotkanie pana Roberta Janowskiego. Ja dwa lata temu spełniłam swoje marzenie w 1z10 by poznać pana Tadeusza Sznuka, wiec niech i on się sprawdzi w teleturnieju.
I tak, to ja zgłosiłam go na casting jako niespodziankę 🤭

Trzymam kciuki za dzisiejsze bety i ślę pozytywne myśli dla tych zrezygnowanych, z chwilowymi dołkami nastroju.

A teraz wszyscy trzymamy kciuki 🍀 za mojego męża, który jest właśnie w studio nagraniowym Jaka to melodia i czeka na spełnienie marzenia i spotkanie pana Roberta Janowskiego. Ja dwa lata temu spełniłam swoje marzenie w 1z10 by poznać pana Tadeusza Sznuka, wiec niech i on się sprawdzi w teleturnieju.
Wow ale fajnie :) daj znać jak poszło :)

Roboty ogrom a ja ciągle myślę, czy coś może się udało, czy jest cień nadziei? Buuuu .. głową jest beznadziejna, ciągle kombinuje i myśli niewiadomo po co. Niby wiem, że szanse są jakie są a i tak ciągle myślę, zastanawiam się...
To jest w tym wszystkim najgorsze.. ja na poczatku mialam dobre przeczucia, teraz czym blizej tym gorzej z nadzieja.. i tak w kolko

Ale czad!!!! :D

reklama
Do góry