reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Ja dzis odwalilam kawal dobrej roboty,kuchnia cala na cacus wypolerowana.Okno umyte,wyprane firanki,umyte meble i kafelki.I tak do swiat, jedno pomieszczenie to dam rade i zmieszcze sie w czasie:-DEwelina zdrowka dla Piotrusia:-)​

Witam:-)
ale wstałam połamana:baffled:
Sandi kobieto jak Ty funkcjonujesz:szok:
Agnes ja też już prawie po robocie świątecznej:tak: zostały mi płytki w łazience do umycia:baffled:
malaga, pooka proszę się częściej pokazywać:-p
Ewelina przeganiam wszystkie choróbska:angry:

cześć :baffled:
to moje małe nie chce spać ani w dzień ani w nocy :angry: (po 4 godz wstał wyspany :crazy:)
Idę niedługo do fryzjera ale nie wiem czy mi coś to pomoże na mój humor ...

A mój nawet ładnie spał, a wnioskuję po tym, że jak się obudziliśmy rano, to szukaliśmy smoczka, przekopaliśmy całe łóżko, a smoczek jak się okazało został w łóżeczku. Czyli chyba tylko raz się obudził na przeprowadzkę do mnie do łóżka ;-)

reklama
Ja dzis odwalilam kawal dobrej roboty,kuchnia cala na cacus wypolerowana.Okno umyte,wyprane firanki,umyte meble i kafelki.I tak do swiat, jedno pomieszczenie to dam rade i zmieszcze sie w czasie:-DEwelina zdrowka dla Piotrusia:-)​

jeju tyle roboty od razu, a co Twoje maleństwo robiło w tym czasie:confused:, moje dziecie pozwoli mi dywan odkurzyc i jeszcze musi mi w tym pomóc:baffled:

za zdrówko dziękujemy;-)

witam :-)

Fredzik na pocieszenie powiem ci , że nie śpimy od 4-tej:szok:, ja nieprzytomna:no:, a Pietrek marudny jak jasna cholera:wściekła/y:

Roksi wygoń te choróbska, tylko skutecznie, bo na głowę dostanę:dry:

Do góry