blueberry77
Podwójna Marcówka :)
e tam, my mamy mop tego typu:
z nakładką z mikrofibry i jest super
z nakładką z mikrofibry i jest super
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Okno jedno umyte czeka jeszcze jedno ,a mi sie nie chce .Ja mam podobnego mopa jak Blue i jestem zadowolona musze go czesto prac bo jak jest brudny to zostawia smugi
Sandi moze to taki bunt,pewnie z czasem jej to przejdzie.Madzik widze ,ze robota Ci sie w rekach pali ,daj mi troszke Twojej energii.Ewelina dobrze ,ze z Malym juz lepiej.Dobra pierdu ,pierdu ,a czas leci ide dzialac dalej papa
, my mielismy pewnego rodzaju kryzys jakiś czas temu, mianowicie Pietrek umyslił sobie, że bedzie mi spał na rękach, co odłozenie do łózka, to ryk i tak kilka nocy z rzędu
, aż przeszło

, albo nas wyrzucą
tylko mopem jadę i nawet się nie wgłębiam w to jak bardzo on to czyści czy raczej jak słabo 
My mamy taki mop ze ściąganymi nakładkami i zwykłe wiadro prostokątne. Nakładkę się ściąga i przepłukuje. Są też takie z wyciskarką, ale ręcznie się dokładniej płucze (tak mi się wydaje).blue a do tego mopa jakieś specjalne wiadro potrzebne? bo się nad takim kiedyś zastanawiałam...
My mamy taki mop ze ściąganymi nakładkami i zwykłe wiadro prostokątne. Nakładkę się ściąga i przepłukuje. Są też takie z wyciskarką, ale ręcznie się dokładniej płucze (tak mi się wydaje).

Nie, płuczę samą nakładkę (to jest taka szmatka) i wykręcam.a myjesz takim wyciągniętym prosto z wody bez odsączania?

Nie, płuczę samą nakładkę (to jest taka szmatka) i wykręcam.
Z tym wózkiem to faktycznie przegięcie![]()