reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

e tam, my mamy mop tego typu:
509874072_2

z nakładką z mikrofibry i jest super

reklama
Ale mam lenia:szok:Okno jedno umyte czeka jeszcze jedno ,a mi sie nie chce .Ja mam podobnego mopa jak Blue i jestem zadowolona musze go czesto prac bo jak jest brudny to zostawia smugi:tak:Sandi moze to taki bunt,pewnie z czasem jej to przejdzie.Madzik widze ,ze robota Ci sie w rekach pali ,daj mi troszke Twojej energii.Ewelina dobrze ,ze z Malym juz lepiej.Dobra pierdu ,pierdu ,a czas leci ide dzialac dalej papa

Sandi, to rzeczywiście jakis kryzys, nic tylko przeczekać:baffled:, my mielismy pewnego rodzaju kryzys jakiś czas temu, mianowicie Pietrek umyslił sobie, że bedzie mi spał na rękach, co odłozenie do łózka, to ryk i tak kilka nocy z rzędu:crazy:, aż przeszło:confused:

Agnes, gdzie tak gnasz?

Madzik, u nas jest dokładnie odwrotnie, to my często gościmy sie poza domem:-D
tak samo w świeta, wyjeżdżamy dzień przed wigilią i nie wiem kiedy wrócimy, pewnie jak się czyste ciuchy skończą:-D, albo nas wyrzucą:baffled:

madzikm i myjesz na kolanach podłogę w całym domu?
ja nie mam dywanów tylko parkiet i kafle, jakbym miała wszystko myć na kolanach to bym kociokwiku dostała :szok: tylko mopem jadę i nawet się nie wgłębiam w to jak bardzo on to czyści czy raczej jak słabo :-D

blue a do tego mopa jakieś specjalne wiadro potrzebne? bo się nad takim kiedyś zastanawiałam...

blue a do tego mopa jakieś specjalne wiadro potrzebne? bo się nad takim kiedyś zastanawiałam...
My mamy taki mop ze ściąganymi nakładkami i zwykłe wiadro prostokątne. Nakładkę się ściąga i przepłukuje. Są też takie z wyciskarką, ale ręcznie się dokładniej płucze (tak mi się wydaje).

Fredzik, ja wsiadam i wysiadam na pętli,wiec zajmuje sobie miejsce w kącie i nadrabiam zaleglosci na BB :) lub czytam gazetę. Mam na to jakies 45 min! Niestety żłobek na jednym koncu miasta a praca na drugim!
A propo samochodu to dopiero sie wybieram na prawko i prosze mnie wirtualnie kopnąć w d... jakbym sie ociągała! Na auto przyjdzie czas jak skończą remont na głównej ulicy!

My mamy taki mop ze ściąganymi nakładkami i zwykłe wiadro prostokątne. Nakładkę się ściąga i przepłukuje. Są też takie z wyciskarką, ale ręcznie się dokładniej płucze (tak mi się wydaje).

a myjesz takim wyciągniętym prosto z wody bez odsączania?

wracałam z pracy idzie kobieta z wózkiem, mutsy na marginesie
na przedzie wózka przy koszu na zakupy miała przyczepione coś co przypominało rejestrację samochodową a na tym napis Maks i flaga Polski...ludzie mają pomysły :szok:

reklama
Do góry