reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

jak będzie chciał cos jeśc to będzie już sukces i poprawa
mój dziś skubną pól kromki chleba i ciut jajeczka na miekko

ze śniadaniem nie ma problemu, bo je kaszkę na gęsto i to lubi, ale obiadku nie chciał, więc go sposobem brałam i troche wcisnełam:tak:, mam tez jakiś spray do gardła, który troche znieczula i może to pomaga:confused:

Ciuchów ostatnio się pozbywałam i zadzwoniłam do opieki społecznej - nie przyjmują, potem do PCK - też nie przyjmują. Z tych kontenerów to podobno prywatna firma wyciąga i sprzedaje. Więc część wysłałam do jakiejś rodziny namierzonej w necie, a resztą wystawiłam do śmietnika.

Ewelina, życzę zdrówka Piotrusiowi.

dziekujemy:tak:,

a z ciuszkami to dziwne, że odmówiły instytucje, które niby pomagają potrzebującym:confused::confused::confused:

reklama
witam
wczoraj jak wracałam z pracy to było -15 a dziś rano -17:szok: dziś w żłobku nie byliśmy ale wczoraj tak, młodego zapakowałam w kombinezon, duży wózek i kocem owinęłam,nie było tak źle.dziś byliśmy raptem pół godziny w samo południe na zakupach. Jutro wybieram się z nim do lekarza, bo po katarze, który miał w święta został mu kaszel, w sumie niewielki, ale nie mija, dostawał tydzień syrop flavamed, więc idziemy sprawdzić :tak:
Ewelina współczuje choroby Piotrusia, życzymy mu dużo zdrówka:tak:

U nas -12 brrrrEwelina zdrowka duzo dla Piotrusia,Maly bidulek.Miloku dasz rade Kochana ,jeszcze troszke ,ta koncowka i to czekanie jest najgorsze ,ja tez sie denerwowalam.Dzisiaj z M ide do kina na "Ile wazy kon trojanski",zobaczymy czy fajny film?:-)

Soppana, przemroziło nas co:confused::tak:, dobrze że słoneczko świeci,
my z racji choroby nie wychodzimy na dwór, a przez okno wydaje sie być tak ładnie:tak:,
masz racje do lekarza na kontrolę trzeba iść i to do takiego, do którego ma się zaufanie:tak:
za zyczonka dziekujemy, przydadzą się;-)

My mielsimy isc dzisiaj na urodzinki do znajomych
moja mama miala zostac z mlodym ,ale ze sie rozchorowala ,ale ja nie mam ochoty szykowac sie godzine ,zeby isc na pol godziny , to zostaje w domu z mlodym a maz idzie na chwilke

ciekawe ja bardzo spodoba mu si eimprezowanie bez zonki i synka , i o ktorej wruci:confused::dry:

miloku oby za bardzo mu się nie spodobało ;-) a co do twojej niecierpliwości to lepiej się w nią uzbroj, bo w najgorszym wypadku jeszcze cały miesiąc cie czeka :-D a tak serio to z Tristankiem szybko się rozsypałaś, więc pewnie teraz też długo nie będziesz musiała czekać na tę chwilę :-)

ja wróciłam z ćwiczeń i idę chyba poczytać i spać, bo nic mi się nie chce, o! :-p

reklama
Do góry