reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

dziekuje wszystkim cociom za zyczenia w imeniu Vincnta! Podobno dzis ostatni dzien az takiego potwornego mrozu. Szkoly znowu zamkniete....no tak sie nie da funkcjonowac!

reklama
Agnieszka ja mieszkam na pierwszym piętrze i już mi wysoko a co dopiero 5!!! winde pewnie macie, alejak winda się popsuje tyle schodów ufff ciężko pewnie!
pawimi jeśli szkoły macie zamknięte to pewnie masz wszystkie dzieciaki w domu i świętujecie pierwsze urodzinki Vincenta!!!:-)

ja wcześniej mieszkałam na 3 piętrze i musiałam wnosic dziecko razem z zakupami- masakra:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:
ale teraz mieszkamy na 1 pietrze i jestem z tego bardzo zadowolona:sorry2:
moje pierwsze pietro tez mi bardzo odpowiada!!! jak oli sie urodził to mieszkałam na 2 i też musiałam wnosić sama zakupy i dziecko a potem wózek to było straszne!!!!!!!!!!!!!!!!

no winda jezdzi al ezadko jest nieczynna tylko raz nie dzialala jak wrocilam ze spaceru, cale szczescie moj jacek bylw domu i pomogl.

zakupy zrobione, szalot juz tez, jutro rano druga salatka do zrobienia, dobrze ze jedna z siosrt przyjechala na noc i mi pomogla bo salatki dla 23 osob to troche roboty jest a i tak duzo za duuuzo mi wyszlo, jutro porobie fotki to potem wam pokaze :-D dobrze ze szwagierka cista piecze bo juz bym nie dala rady :D

teraz lece do lozka bo wiki dzisiaj poszedl spac o 19 wiec pewnie wczesnie wstanie, a rano jeszcze do cukierni musze isc tort odebrac . wiec kochane buziaki :-* i dobrej nocy.

pawimi jeśli szkoły macie zamknięte to pewnie masz wszystkie dzieciaki w domu i świętujecie pierwsze urodzinki Vincenta!!!:-)
wiesz co nina niezupelnie...raczej maly rozgardiasz jest! za godzinke wyjezdzamy do knajpki na obiad, Oli znudzony drugi dzien bez szkoly rozrabia jak pijany zajac:-),czekam no swojego najstarszego syna ktory mial z Chicago prosto ze szkoly przyjechac ale ojciec kazal mu do siebie bo niby cos tam chce...- dziwne, dwa tygodnie tam byl i nagle teraz cos od niego chca:tak:, prawobodobnie bedziemy spoznieni :no: Jeszcze Oliver zazyczyl sobie laptopa na urodziny :szok::szok::szok:i sie awanturuje ze natychmiast!!! Moj maz stwierdzil ze dobra...moze to lepsza inwestycja niz setna zabawka ktora i tak po kilku dniach idzie w kat, prawdopodobnie wiec jeszcze tego wieczoru wyladujemy w sklepie...Mroz troche zelzal ...tzn jest 0F czyli minus18 C :)), jutro ma sypac snieg!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry