reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Co nowego w buteleczce i w miseczce...

ostatnio zaczelam dawac Mateuszkowi żoltko i przyznam ku mojemu zdziwiwniu ze mu smakuje i na szczescie nie ma zadnej wysypki:)na cale jajo musi troszke poczekac:-)

reklama
a probowałaś przepiórcze jajka mu podać??:confused: ja dwa razy testowałam, dodawałm do zupy trochę żółtka i niby było ok, no a potem sie rozchororwał i wolalam nie kesperymentowac dodatkowo. Teraz kupiłam znowu i przetestuję w weekend jak jestem w domu:tak:

Kiedyś dawałam i go wysypało.Może znów spróbuje.:tak:

Kuba zjadł pierwszą w życiu pomidorową (taką zaklepana śmietanką)i wszystko OK.Wsuwał nawet makaron(choć do tej pory nie chciał)bo jego kolega rok starszy też jadł:-D

no to super rozalka,
a my teraz ostatnio testowaliśmy mleko Bebilon 4 i ok do 4 miarek doszłyśmy:tak:, no i jogurt naturalny tu tylko toleruje 2 łyczeczki jak dostała 3 to juz sie pojawiły krostki na udach:baffled:a tak jej smakował tak płakała strasznie ze chce wiecej :-(

witam mam pytanko do was drogie kobietki:-)czy wasze dzieciaczki lubia zupki ze sloiczka Kupilam M ateuszkowi 3 takie bo niechcialo mi sie gotowac ale on za kazdym razem zwymiotowal:(czemu tak jest fakt ze one po otwarciu nie pachna pieknie:tak:i jestem zmuszona sama gotowac a moze on tak lubi moje dania hehehhe ;-)macie jakies smaczne przepisy dla 10miesiecznego szkraba?

Agnieszka, my już chyba zapomniałyśmy co jadły nasze dzieciaczki jak miały 10 miesięcy. Ja w każdym razie nie pamiętam ;-)Nasze dzieci mają 2 lata i już w większości przypadków (poza alergikami) jedzą wszystko to, co gotujemy dla całej rodziny. Myślę, że najłatwiej uzyskasz odpowiedź na dzieciach urodzonych w miesiącu Twojego synka :tak:

witam mam pytanko do was drogie kobietki:-)czy wasze dzieciaczki lubia zupki ze sloiczka Kupilam M ateuszkowi 3 takie bo niechcialo mi sie gotowac ale on za kazdym razem zwymiotowal:(czemu tak jest fakt ze one po otwarciu nie pachna pieknie:tak:i jestem zmuszona sama gotowac a moze on tak lubi moje dania hehehhe ;-)macie jakies smaczne przepisy dla 10miesiecznego szkraba?
moje dziecko nie jadło nigdy tych zupek,bo ich nie lubiło po prostu,ja mu sama gotowałam zwykłą ryżankę czy rosołek
poczytaj w niemowlakach:tak:

HUbek zjadł wczoraj pół ugotowanego żółtka od jajka przepiórczego:tak: zachwycony był ze mu "jaja" daję:sorry2: i narazie cisza... zadnych atrakcji skornych:tak: oby tak dalej:tak:

reklama
Do góry