papa ja tez znikam na razie...potem zajrzę do wasjak narazie dziewczynki ja znikam. zaglądnę tu później.
tymczasem miłego dzionka;-)
Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
papa ja tez znikam na razie...potem zajrzę do wasjak narazie dziewczynki ja znikam. zaglądnę tu później.
tymczasem miłego dzionka;-)
Ja bym chyba zrobiła po. Będzie na poprawę samopoczucia. A ile to ma niby wytrzymać?a ja tak z innej beczki
bo chcę sobie u kosmetyczki poprzyczepiać kępki sztucznych rzęs...i tak się zastanawiam czy jest sens przed porodem czy zafundować sobie tą przyjemnośc już po wszystkim...
co myślicie??
Ja też maiałam taką koleżankę, do ktorej tylko ja chodziłam. A ona nawet jak już wpadła do mnie to ją krzesło w tyłek parzyło, bo po pół godzinie zawsze coś wymyślała, że musi już iść. Ale, żeby Ci teraz pod koniec ciąży tak gadała to już przegięcie...choć szczerze przyznam że na wizytę tej pierwszej już nie mam ochoty bo wczoraj mnie zdrażniłana moją propozycje przyjścia do mnie na kawkę i sernik zapytała się cyt "a czy sernik by do niej nie przyszedł"
i co jeszcze? talerzyki swoje też mam zabrać
![]()