reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

Paula...ja tak sobie ciagle powtarzalam ze musze zgrac na plyty,ale niestety juz nie zdazylam:-( Komunia nie teraz dopiero 30 na sam koniec,ale juz mysle co i jak.
Paula jesli chodzi o te ozdoby to jest swietna zabawa,my robilismy z marcepanu i masy cukrowej tutaj takie masy sa tanie wiec mozna szalec,bo w polsce pamietam jak chcialam w tamtym roku kupic to oszaleli z takimi cenami,trudne do robienia nie sa mozna wszystko zrobic to jest jak plastelina a jak ktos ma choc troszke talentu to zdziala cuda,ja bede pokrywac tort taka masa cukrowa,a dla dzieci jakie sa piekne torty,nie mam juz nawet linkow do stron a wszystko sobie zapisalam na tym nieszczesnym kompie musze szukac na nowo,Paula ale jak zerkniesz na necie to ci pokaze cuda z tych mas. Ostatnie buty ktore kupilam do komuni sa materialowe,a ja obszylam je bialymi koralikami,ladnie wygladaja ale noga dalej szczupla:no:
Asiulka..jestem,jestem i raczej juz zostane:-):-):-)
Malaulka..domek fajny,juz tam mieszkacie czy dopiero planujecie?

Załączniki

• P1010631.jpg
    P1010631.jpg
    30,8 KB · Wyświetleń: 27
  • P1010632.jpg
    P1010632.jpg
    29 KB · Wyświetleń: 29
reklama
Czyli kupuje masę rozwałkowuje i wycinam sobie wzorki tak????
poszukam na necie dzieki......

Ten Wasz tort będzie cudny.......ale mąż zdolny:szok::tak:

napiszę Wam dzisiejsze zadania Kubusia z przedszkola z zerówki :szok::szok::szok::szok::szok:

1.
Na podwórku są 3 żółte kurczaki i 4 brązowe .
Ile jest wszystkich kurczaków na podwórku?
odp:
Na podwórku jest.... kurczaków.

Kurcze to są normalne zadania z treścią :szok::szok::szok::szok:
A to mnie powaliło na kolana :szok::szok::szok::szok:

2. Policz elementy w zbiorach i połącz z odpowiednią liczbą na osi liczbowej. :szok::szok::szok:
Oś do tego i zbiory do 10 elementów narysowane.

Czesc dziewczyny wieczorkiem:-)Oj wy pewnie w lozkach sobie smacznie spicie:-DA ja nadrabiam:tak:cos ostatnio wieczorem nie mam czasu,z kuba siedze i sie ucze.Ale on ostatnio jakis taki rozkojarzony jest i sie skupic nie moze i nic mu nie wchodzi:wściekła/y::wściekła/y:
MONIA-no nareszcie jestes:tak::tak:Ale te wzorki super:-)
No i mnie przestraszylas z tymi zdjeciami:-(ja tez tak caly czas mowie ze zgram na plyte i tak juz robie z dwa lata:szok:a mam zdjecia od urodznin Dawidka i jak by mi wciely to chyba bym sie zabila:-(
Oj jutro ide kupic plyty:tak:
MALAULKA-oj fajna z Ciebie dziewczyna i zgadzam sie z Paula ze pasuje tobie ta fryzurka:-)
Ja tez tutaj jezdze do takiej masarni po mieso,jest o wiele tansze niz w sklepie,szczegolnie piersi a u mnie tego najwiecej idzie:-)
AS-moj Kuba tez juz ma takie zadania tutaj:dry::sorry2:tez uwazam ze sa troche za trudne dla 7 latka:baffled:
DZAGUD-no faktycznie roznica powalajaca z fryzurka,no i oczewiscie ta druga lepiej tobie pasuje:tak:
N
No to juz wszystkie kobitki z tego forum widzilam,fajnie:tak::tak::tak::tak:

doris,tylko,że mój Kuba 7 lat to będzie miał dopiero w grudniu a do tego jest dzieckiem objętym integracją:wściekła/y:
Z takimi dziećmi troszkę inaczej się pracuje:zawstydzona/y::-(

Małaulka Ty masz super fryzurkę i pasuje do Twojej buzi bardzo:tak:Jaka Ty stara jestes ? kobieto wez mnie nie wnerwiaj:wściekła/y::-p
a z tym kolorem......oj cos bym się bała chyba:sorry2: ale to trzeba całoś na tą kawkę z mlekiem a potem pasemka czy odwrotnie? bo ja w sumie nie chciałabym całościowo włosów farbować.......:no:ja leń jestem i na pasemka chodzę co pół roku:dry:
Dziękuję;-)
A co do kolru ja wyobrażam sobie położyć pasemka jasnego blondu z kilkoma dosłownie ciemnymi pasmami a potem na całość kolor:tak:
mozna wszystko zrobic to jest jak plastelina a jak ktos ma choc troszke talentu to zdziala cuda,ja bede pokrywac tort taka masa cukrowa,a dla dzieci jakie sa piekne torty

Malaulka..domek fajny,juz tam mieszkacie czy dopiero planujecie?
A ja będę potrzebować tort już za rok:szok: będziecie jeszcze w IRL????:-D
A przeprowadzka za około 1.5 miesiąca!!
Ten Wasz tort będzie cudny.......ale mąż zdolny:szok::tak:
Popieram!!
napiszę Wam dzisiejsze zadania Kubusia z przedszkola z zerówki :szok::szok::szok::szok::szok:

1.
Na podwórku są 3 żółte kurczaki i 4 brązowe .
Ile jest wszystkich kurczaków na podwórku?
odp:
Na podwórku jest.... kurczaków.

Kurcze to są normalne zadania z treścią :szok::szok::szok::szok:
A to mnie powaliło na kolana :szok::szok::szok::szok:

2. Policz elementy w zbiorach i połącz z odpowiednią liczbą na osi liczbowej. :szok::szok::szok:
Oś do tego i zbiory do 10 elementów narysowane.
Ojej rzeczywiście trudne :no:
Oj wy pewnie w lozkach sobie smacznie spicie:-D

No i mnie przestraszylas z tymi zdjeciami:-(ja tez tak caly czas mowie ze zgram na plyte i tak juz robie z dwa lata:szok:a mam zdjecia od urodznin Dawidka i jak by mi wciely to chyba bym sie zabila:-(
Oj jutro ide kupic plyty:tak:
MALAULKA-oj fajna z Ciebie dziewczyna i zgadzam sie z Paula ze pasuje tobie ta fryzurka:-)
Ja tez tutaj jezdze do takiej masarni po mieso,jest o wiele tansze niz w sklepie,szczegolnie piersi a u mnie tego najwiecej idzie:-)
No my na wyspach nie śpimy po nocach:-D:-D
Ja też mam Lenki zdjęcia na komputerze, jejku może też by trzeba było coś z tym zrobić!!!!!
Dziękuję za komplementa, bardzo mi miło:-):-)
A ja dziś pojechałam do tej hurtowni i znów dostałam za dużo:-D np. zamówiłam 2 kg piersi a dostałam 3.80kg- super no nie??

Ja już idę na górę bo mi się oczy jakoś zamykają a niedługo 3.00 i pobudka będzie :no::no:
Dobranoc......

Dzien dobry kobietki!:-)
Paula...tą mase mozesz nawet kolorowac roznymi barwnikami,a jak juz uformujesz sobie wzorki to ona zastyga i pozniej dzieciaki moga ja zjesc:tak:z torta. Jest taka strona na necie ze mozesz sobie zamowic jakies duperele do tortow ciast wrzucam ci linka tortownia.pl :: słodkie dekoracje na Twój tort, ciasto i nie tylko...
Doris...no ja juz teraz napewno bede zgrywac na plyty zdjecia,ja jestem tutaj rok tyle zdjec napstrykalismy i nie mam ani jednego:wściekła/y:
Malaulka...Ja napewno chce tu zostac ale czy plany sie nie zmienia,kto to wie;-),no to macie troszke czasu na przeprowadzke i urzadzenie sobie mieszkanka jak wam sie podoba,fajna sprawa,ja tutaj mieszkam w wolno stojacym domku,sasiadow mam za plotem i za zadne skarby nie przenioslabym sie stad:-)
Paula...ale kawusia swiezutka:-p
Zagladne pozniej jade dziewczyny do szkoly zawiesc,a leje dzis znowu paskudnie:szok:

napiszę Wam co mi się wczoraj przytrafiło.:szok::szok::-D:-D:-D
Weszłam na tym samym przystanku co kanar to autobusu.Mały się potknął,upadł i musiałam mu pomóc się podnieśc.Trwało to kilka sekund.
A ten dziad kontroler wchodząc już zablokował kasownik.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Odwracam się i chcę skasować bilet a kasownik zablokowany,a ten baran już bilety sprawdza.:szok::szok::szok:
No i mnie ruszyło.:angry::angry::angry:
Z miejsca wyjechałam do niego z zębami i mega paszczą ,ale kulturalnie i bez żadnych wyzwisk.:-D:-D:-D:-D
Facet w moim wieku,sporo wyższy ode mnie z ze 100 kg albo więcej,a się w jednej sekundzie maleńki zrobił.:szok::-D:-D.
A swoją drogą to mi go szkoda było ,bo aż zaniemówił z wrażenia.:-D:-D:-D
Ja się wywściekałam a on do mnie bilet prosze.
No i mnie wzieło.
Znów na niego nawrzeszczałam i kazałam odblokować kasownik.
A ten twardo.Czego się pani drze .Kasownik pani nie usłyszy.A drze się pani do tego kasownika i co to daje?
Odblokował się?
I już nie wytrzymałam powiedziałam dziadowi,że jedziemy na policję.
Tak go zakrzyczałam ,że odblokował ten kasownik i dał mi skasować bilet.
:-D:-D:-D:-D
Potem już nawet do mnie nie podszedł.
:szok::szok::-D:-D:-D:-D

nie chcę wiedzieć co sobie ludzie pomyśleli na mój temat.
Bo ja do niego od razu z paszczą wyjechałam,ale mam to w dupie.
150 zł w kieszeni zostało i pewnie jeszcze kilku osobom przy okazji też :-D:-D:-D

To tyle o de mnie.Uciekam ,bo na autobus idę.:-D:-D:-D
Przedszkole przy przystanku ,to sobie 2 przystanki podjadę .Ania z konikami już w drodze.
Może znów go spotkam w autobusie:-D:-D:-D:-D
A z innego punktu widzenia.... niezłe ciacho z niego ....zdecydowanie zły początek jakiejkolwiek znajomości :-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Czesc laski:-):-)
PAULA-kawa smakowita:-)ja uwielbiam zapach parzonej kawy,ale pije tylko rozpuszczalna:baffled:
AS-to Ty bojowa dziewczyna jestes:-D:-Dno ale faktycznie nie powinien wylaczac kasownika tak szybko:tak:
Moj Kuba tez jest z grudnia:-)z 3 grudnia ,a twoj ???
A dlaczego twoj Kuba jest objety integracja??jesli mozna spytac:-)
monia-a u nas za to strasznie wieje:wściekła/y::wściekła/y:
MALAULKA-oj to z Ciebie nocny marek:-D:-D
No i Ci sie udalo z tymi piersiami:-D

Ide przewinac mojego szkraba,bo zrobil grubsza sprawe w majtki:angry::wściekła/y:

Do góry