monia2925
mama Karoli,Kingi i Pati
witam:-):-):-)
u mnie robota mnie dopadla,malowalam sobie korytarz i moja mala lazienke w koncu koniec
zaraz dziewczyny ze szkoly wroca i zrobi sie bardzo glosno.
Na zakupach w srode niewiele sobie kupilam nic ciekawego nie bylo jedynie dwie pary butow bo nie moglam sie zdecydowac ktore.
A sukienki wstawiam teraz tak mi zeszlo;-),czarna jest karoliny sama sobie wybierala a ta druga patrycji dokupilam do niej sweterek w szmateksie robiony recznie.
Asiulka..fajniutkie te wasze wycieczki:-):-):-):-)
u mnie robota mnie dopadla,malowalam sobie korytarz i moja mala lazienke w koncu koniec
zaraz dziewczyny ze szkoly wroca i zrobi sie bardzo glosno.Na zakupach w srode niewiele sobie kupilam nic ciekawego nie bylo jedynie dwie pary butow bo nie moglam sie zdecydowac ktore.
A sukienki wstawiam teraz tak mi zeszlo;-),czarna jest karoliny sama sobie wybierala a ta druga patrycji dokupilam do niej sweterek w szmateksie robiony recznie.
Asiulka..fajniutkie te wasze wycieczki:-):-):-):-)

a ile masz wzrostu? choc juz chyba pytałam;-) mi się takie podobają..........ale ja to gidyja jestem i jakos się zle w takich czuje........no ale fakt faktem noga całkiem inaczej wygląda na obcasie;-)
wczoraj nas taki deszcz straszny na spacerze zlapal
codziennie sie go pytam jak w szkole??i zawsze ta sama odpowiedz:dobrze