xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
Milencia, sprawdzilam jeden sklep ktory nazywa sie MOTHERCARE, robia w nim wlasnie takie male lozeczka, wiem bo sama widzialam u mnie w Anglii. Sprawdzilam i jest ich kilkanascie w Turcji wiec moze w Twojej miejscowosci albo niedaleko tez jest? Podaje link z adresami wszystkich tych sklepow w Turcji :-):-)turkey : europe : international stores : Other pages : mothercare
Zapytam jeszcze kolezanki gdzie ona kupila swoje bo w Mothercare sa dosc drogie i jak tylko mi odpowie to napewno dam Ci znac:-)
Zapytam jeszcze kolezanki gdzie ona kupila swoje bo w Mothercare sa dosc drogie i jak tylko mi odpowie to napewno dam Ci znac:-)
to wpadlam na pomysl by u mojego starszego synka stalo..ale z doswiadczenia wiem,ze niezbyt to dobry pomysl,bo starszy bedzie sie budzil i stekal..a rano takze do szkoly:-(takze doszlam do wniosku,jak juz wczesniej pisalam ze chce lozeczko,dosc zgrabne wymiarowo na koleczkach,co umozliwi mi przesowanie go do salonu na noc i tam bede spac razem z nim
osobiscie nie jestem za by malenstwo przyzwyczajac spac z rodzicami lub mamusia...moje obydwa synki od samego poczatku w szpitalu spaly w lozeczkach swoich...ja spalam o wiele lepiej,bez stresu ze przygniote dzidzie albo co innego...a ponadto dzieci dosc szybko rosna i bedzie to problem dla rodzicow a dla malenstwa wielka kara gdy w ktoras piekna noc stwierdzicie ze od tej pory czas malenstwu samotnie spac..oczywiscie nie przecze ze i ja z malenstwem swoim nie spalam...oczywiscie ze tak:-)ale moj synek czul jakby to blo jakies swieto lub nagroda
nastepnego dnia nie mialam zadnych problemow by spal oddzielnie
a nie chce córci pozbawiac lozeczka bo bardzo je lubi i swoją pościel tez. Tyle ze ja wlasnie tez szukam troche mniejszego tego lozeczka, chociaz krótszego.
te lozeczko ma nawet koleczka..to wsumie takie,jakie bym potrzebowala...i pisze tam ze do pietnastu kilo...a ja juz zapomnialam jak dlugo dzidzia spi w lozeczku...wiem ze dosc dlugo ale zapomnialo mi sie ile moj maly synek mial latek jak kupilismy normalne spanie...a zauwazylam ze sa drozsze od takich normalnych,wiec szkoda by bylo pieniedzy jesli by mialo posluzyc na krotka mete,niz te zwykle
jesli ktoras z was miala juz takie lozeczko prosze o opinie-plusy i minusy takiego lozeczka,z checia przyjze sie temu uwazniej...moze i ja dam sie namowic do kupna tego cudenka
jakas zakrecona chodze od wczoraj..czyzby to tak ciaza na mnie dziala
tak jak siedze tu z wami na forum caly czas przypomina mi sie jak to bylo po porodzie