reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

Karolinusia udane zakupy, ciuszki naprawdę śliczne:tak:

Ja mogę Wam polecić też ciuszki z sieci PEPCO, są tam ciuszki z azjii nie za dobre gatunkowo, ale są też bardzo dobre ciuszkzi z Anglii i naprwdę tanie. Teraz widziałam body z krótkim rękawkiem za 4.99 a z długim za 5.99 z bardzo dobrej , mięsistej bawełenki.

reklama
Ja mogę Wam polecić też ciuszki z sieci PEPCO, są tam ciuszki z azjii nie za dobre gatunkowo, ale są też bardzo dobre ciuszkzi z Anglii i naprwdę tanie. Teraz widziałam body z krótkim rękawkiem za 4.99 a z długim za 5.99 z bardzo dobrej , mięsistej bawełenki.

Potwierdzam :-) mozna tam znaleźć naprawdę ładne ciuszki za grosze :tak:

Ja nie mam jeszcze nic dla Dzidzi :-) ale się nie stresuję, przyjdzie czas i na zakupy. Na razie muszę uporządkować nasze zgromadzone skarby i miejsce na składowanie nowych dzieciowych znaleźć ;-) no i męża przekonać, że możemy już choćby skarpeteczki kupić :wściekła/y:na razie mamy muzykę mozarta dla bobasów i dostałam zgodę na zakup bajeczek, coby dla mieszkańca mojego Brzuszka czytać :-)

Petinko mnie też nie ciągnie jeszcze do zakupów, ani do oglądania, spokojnie jest jeszcze dużo czasu, a teraz raczej nie ma problemów z dostępnością towaru.

ja na razie większość ubranek kupiłam w szmateksie... wydałam ze 40 zł z mam dwie torby ciuszków... dzieki temu moge sobie iść do next'a i kupić kilka super jakościowych ale i drogich ciuszków... kupuję najróżniejsze rozmiary w zasadzie od 60 do 80 bo w szmateksie na różne rzeczy się trafia... no i w zasadzie ja mam tak, że jak coś mi się spodoba to nieważna jest dla mnie cena....

CYNICZNA zabiję Cię za to, że mi pokazałaś murę.... ja też się zakochałam i teraz poluje na jakąś używkę bo jednak cena mnie powala, nie chcę tyle dać za wózek bo za takie pieniadze to już samochód można kupić:-p

a to kilka takich moich zakupów... leżą już ze dwa miesiące:-D:tak::-D

Załączniki

• 200905201932.jpg
    200905201932.jpg
    29,4 KB · Wyświetleń: 63
  • 200905201933.jpg
    200905201933.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 61
  • 200905201934.jpg
    200905201934.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 61
  • 200905201935.jpg
    200905201935.jpg
    27,1 KB · Wyświetleń: 61
  • 200905201936.jpg
    200905201936.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 64
CYNICZNA zabiję Cię za to, że mi pokazałaś murę.... ja też się zakochałam i teraz poluje na jakąś używkę bo jednak cena mnie powala, nie chcę tyle dać za wózek bo za takie pieniadze to już samochód można kupić:-p
:-D:-D:-D Fajny, nie???? :tak::tak::-D:-D:-D No, teraz to i mi się już nic innego nie podoba. W porównaniu z tym wózkiem wszystkie inne blado wypadają :-D

cyniczna Ty z dnia na dzień powiększasz listę powodów dla których kiedyś Cię zamorduję:-D:-D:-D

przestań grzebać w necie bo zbankrutuje przez Ciebie:-):-D:-):-D

reklama
Do góry