Staram się nadrabiać;-)

Bombelku - przeszłąś w ciąży ale dobrze, że wszystko się skończyło dobrze
Moja siostrzenica jest z 34 tygodnia
OluPM - aż tyle badań
Co sie stało, że aż tyle - czy to tak diagnostycznie czy profilaktycznie

a co do diety - czy Ty to stosujesz - ja nie wytrzymam długo na takiej diecie

Wikulaa - gratulacje, że się tak pięknie z pracą uporałaś
a plany do betki - bardzo przemyślane - trzymam kciuki

Eve - trzymam kciuki za staranka - szybciutko fasolka niech się zagnieżdża i M do leczenia
Tak kochana - masz - Aneta z BędzinaAndziu ja cię mam na NK bo juz zgłupiałam wszystkie mi sie pomieszałyście

No właśnie tak się jakoś składałoAndzia wpadasz na chwilę i juz uciekasz!

Bombelku - przeszłąś w ciąży ale dobrze, że wszystko się skończyło dobrze

Moja siostrzenica jest z 34 tygodnia

OluPM - aż tyle badań

Co sie stało, że aż tyle - czy to tak diagnostycznie czy profilaktycznie

Loree - mój ma takie napady, że robi sam a czasami to tylko wrzaskiem go moge zmusićOd tamtego czasu minęło kilka lat i teraz robi wszystko. Czasem tylko muszę go zachęcić krzykiem
Zaniepokojona pij dużo wody niegazowanej. Jedz dużo warzyw i owoców. Dużo jogurtów- najlepiej z muesli. Jedz suszone śliwki i morele. Najlepiej jeść 5 małych posiłków. Trzeba ograniczyć kawę, słodycze i białe pieczywo. Najlepiej jeść chleb razowy.
Jestem taka mądra, bo wczoraj cały dzień o tym czytałam. Nie miły to temat, ale mam takie zaparcia, że masarka.Wybaczcie..

a co do diety - czy Ty to stosujesz - ja nie wytrzymam długo na takiej diecie

To dobra dieta - uwielbiam arbuzyjak przyjdzie sezon wiem ze arbuzy dobrze przepedzaja organizm.. fakt chodzi sie po nich siusiac ale warto.. ja kiedys zjadlam sama 2,5kg arbuza a wczesniej kawe.. ło masakra co 15 minut bylam w kibelku na siusianie..[/B][/COLOR]

Wikulaa - gratulacje, że się tak pięknie z pracą uporałaś

a plany do betki - bardzo przemyślane - trzymam kciuki

Jak już zaczniemy rozbudowę to sie nie opędzisz - ja też prenumeruję muratora;-)Cześć babki! Ale dziś piękna pogoda- aż żyć się chce. Wczoraj naczytałam się muratora i dziś znów mam ochotę na remonty![]()
To dowód na to, że kobieta zmienną jest:-)Loree - ostatni kupowałam szafki do łazienki dzla mojej babci i juz zaczełam się rozglądać za nową wanną do siebie, bo teraz mi się inna podoba niż ta która mam u siebie (a a my wprowadzaliśmy się tutaj trochę ponad dwa lata temu, także mam wszystko nowe), lubie zmieniać wystrój domku:-)
:-):-):-) Albo mówi "zapraszam, jestem stale otwarta na wizyty"
Powiedziałam M ze nie chce opaść a on musi ze to moze po seksiku przyparłem ją do ściany i bidna boi sie opuscic bo przeciez jeszcze strzelają..![]()

Eve - trzymam kciuki za staranka - szybciutko fasolka niech się zagnieżdża i M do leczenia

Elfa - przytulam mocno - tak mi przykro:-(hej dziewczynki
chce wam tylko powiedziec,ze u mnie jdnak zle sie uklada, beta nie rosnie a to znaczy ze zabieg mnie nie ominie...trzymajcie kciuki abym szybko wrocila do zdrowia, buziaki