reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ciąża Po Poronieniu

13x13 a ja zrobiłam psikusa jak w dobrym serialu :-)

R jechał do swojego kuzyna po coś tam i powiedziałam aby kupił w aptece dyżurnej test ciążowy na jutro i wiecie co mi powiedział?
''Uspoookój się, ja wiem, że nie jesteś jeszcze w ciąży''

Nie no... Super. Fajnie, odlotowo.

Sonitka, bez nerwów słoneczko..Mój też tak ma.. :) szkoda nerwów na faceta :):-):-):-)

reklama
Dobry wieczór pamieta mnie tu jeszcze ktoś :-(

Selenko Aguś kochane
[*] dla aniołka
i dla mojego taty
[*] jutro 3cia rocznica smierci dzis bylamasza ale ja pracowałam 12h i nie mogłam isc :-( buuu

Witam dziś i w końcu poczułam ból w podbrzuszu jak na @, tak jak przed ciążą miałam więc jestem zadowolona. Przez to oczekiwanie chyba sobie wymyślam problemy.
Podczytałam sobie trochę, ale jestem zmęczona żeby odpisywać, bo to wymaga myślenia ;-)

Ja odebrałam wyniki hormonów i juz sama nie wiem co mam mysleć :-(
prolaktyna 36,07 norma 5,0-35,0
progesteron w 21dc 3,39 normy faza folikularna 0,1-0,54
faza lutealna 1,5-20,0
owulacja 0,12-6,22
menopauza 0-0,41
nic juz nie rozumiem wczoraj przeryczałam cały wieczór

Na kilka dni w TV na kablówce UPC kuszą E! Entertainment hhiihi nie wiem czy znacie?
Uzależniłam się od Dr 90210 fajne operacje plastyczne :-D:-D + pokazane życie prywatne tych doktorów, jeszcze fajne jest Na Trasie z Tarą, jakaś tam aktoreczka jeździ po różnych mistach i pokazuje je od fajnej strony, ja tam zabytków jakoś fanką wielką nie jestem, ona pokazuje knajpki, imprezy. Dzisiaj będzie w Monako :-) Ach.. chyba R będzie musiał wykupić pakiet :tak:http://www.cyfrowypolsat.pl/program-tv/e-entertainment/

hej laseczki
oj SONITA my tu wszystkie czekamy a ty takie rzeczy wyprawiasz
ANGELKA nawet nie pokażę mojej Werci Twego pieska bo znowu bedzie stękała bo ona teraz zakochana w tych cudeńkach
a ja sobie na jutro tipsy zrobiłam a co jak szalec to szaleć tylko jak ciężko w tym cholerstwie cokolwiek zrobić

Czytam opowiadania Janusza Wiśniewskiego i tam w jednym jest napisane, że wysoki poziom prolaktyny mają młode matki, im jej więcej tym silniejsza więź i chęć ochrony maleństwa.
Ale napisał też, że stężenie prolaktyny u kobiety wzrasta wraz z jej szczytowniem seksualnym.. o ok 400% i powoli spada.

hej laseczki

ANGELKA nawet nie pokażę mojej Werci Twego pieska bo znowu bedzie stękała bo ona teraz zakochana w tych cudeńkach

Kasiu ja wiem, że nie jestem obiektywna ale yorki to najfajniejsze pieski na swiecie :tak:

Załączniki

• DSCF0341.JPG
    DSCF0341.JPG
    39 KB · Wyświetleń: 28
reklama
ANGELKA mnie tez sie one bardzo podobaja i mielismy jej kupic ale okazalo sie ze jestem w ciazy wiec zrezygnowalismy a teraz na chwile chociaz zapomniala tzn dopoki nie zobaczy na ulicy

Do góry