U
użytkownik 128317
Gość
moja Lenka jak ja posadze to chwilke juz siedzi ale jeszcze nie za długo bo po chwili leci na boki ale to już cos 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No moja też posiedzi ale tylko chwilkę, a potem pada albo na prawo albo na lewomoja Lenka jak ja posadze to chwilke juz siedzi ale jeszcze nie za długo bo po chwili leci na boki ale to już cos![]()
A ja mam pytanie z innej beczki. czy wasze dzieciaczki juz siedzą? Mój jest bardzo leniwy i nawet na brzuszku sie wkurza. Owszem jak lezy na brzuszku to ubina nózki w kolanka ale na rączkach się ni podniesie tak jak do raczkowanie, tylko podnosi dupcie i się odbija.
oj dobrze że nic się nei stałoMoja też jeszcze nie siedzi
A wogóle to dzisiaj napędziła mi strachu, przed wyjazdem do fotografa ubierałam jej opaskę trzymając ją na kolanach i ona tak sie gibnęła do przodu, mama stała z boku i wyrwała zeby ja łapac, a ja w ostaniej chwili złapałam ją za fraki, na szczęście skończyło się tylko na strachu
Agacia ty nie słuchaj głupich gadanek ludzi, przecież chodzisz m małym do lekarza i jakby było cos nie tak to by ci powiedziałW ogole dziewczyny to mam stracha. Ludzie mi chyba bzdur nagadali. Mówią ze mały sie bedzie gorzej rozwijał, bo urodził się taki mały i 3 tyg za wcześnie :-(. Martwie się, bo on na tym brzuszku to nie chce tak wysoko główki podnosic.
nie no zaraz mi się naleśnik przypali, ale nie mogę czytać takich bzdurW ogole dziewczyny to mam stracha. Ludzie mi chyba bzdur nagadali. Mówią ze mały sie bedzie gorzej rozwijał, bo urodził się taki mały i 3 tyg za wcześnie :-(. Martwie się, bo on na tym brzuszku to nie chce tak wysoko główki podnosic.
W ogole dziewczyny to mam stracha. Ludzie mi chyba bzdur nagadali. Mówią ze mały sie bedzie gorzej rozwijał, bo urodził się taki mały i 3 tyg za wcześnie :-(. Martwie się, bo on na tym brzuszku to nie chce tak wysoko główki podnosic.
pediatra ma racjeNo ja to chyba mam jakąś schize .
Lilac mówiła pediatrze jakies dwa miesiące temu ze sie martwie ze tej główki nie podnosi tak ładnie jak powienien. To mi powiedziała, że mam sie nie martwić bo kazde dziecko ma swój czas rozwoju i ze on sie urodzi troszkę wczesniej i ma prawo np. tydzien później usiąśc od innych dzieci. Potem zaczął juz pieknie podnosić główke i przestłąm sie martwic, ale znowu mi wróciło bo jeszcze nie siedzi i znowu leniu****ę z ta główką.