reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CYCOMANIA,czyli wszystko o karmieniu piersią

U nas ta metoda nie dziala... w ogole mlody partyzant, bo popil z butli, a potem nagle sobie przypomnial, ze to butelka i ona jest fe:baffled:

I u nas jest podobnie.:-( A było już tak ladnie i małemu było bez różnicy czy ciągnie mleko z piersi czy z butli. Wszystko sie zmieniło, jak chcialam mu podac herbatkę na lepsze trawienie. Najwyraźniej nie zasmakowała małemu:baffled:

reklama
Gonia ktora herbatke?? ta z hippa?? bo u nas tez mniej wiecej od tego czasu problemy z butelka...

Dokladnie z Hippa. Teraz próbuje podawać rumiankową z Hippa, czasami załapie i wypije butle, ale częściej wpada w histerię niz wypija. Drze sie w niebogłosy, zeby tylko dostać cyuszka

u nas przeboje butelkowe też zaczęły się po podaniu herbatki Hipp ułatwiającej trawienie :dry: młody obraził się na butlę i potem zaczęło się kombinowanie. Na szczęście już wszystko wróciło do normy i nawet herbatkę popija :-)

Ja tylko cycem. Jak mały ma czkawkę i nie chce cyca to czasem podam mu wodę w butli by mu przeszło. Ale najlepsze jest to ze on tej wody nie pije. Bo jakoś nie umie z butli pic. Ale dziamkając tego smoka mija mu czkawka :tak:

A ja nie umiem ściągnąć pokarmu. Ja nie wiem czy coś źle robię czy co. :confused: Ale lektator to jakoś za słabo ciągnie. Max 30ml na raz udało mi się ściągnąć. A mleka mam dużo i "ciśnienie też dobre". Czasem jak mam pełne piersi a Marcel za słabo zje to łatwiej jest mi ręcznie odciągnąć nadmiar niż laktatorem.

reklama
Do góry