reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CYCOMANIA,czyli wszystko o karmieniu piersią

reklama
U nas ta metoda nie dziala... w ogole mlody partyzant, bo popil z butli, a potem nagle sobie przypomnial, ze to butelka i ona jest fe:baffled:

U nas ta metoda nie dziala... w ogole mlody partyzant, bo popil z butli, a potem nagle sobie przypomnial, ze to butelka i ona jest fe:baffled:
Spryciarz z niego:confused::confused:.
Mam malutki kłopocik Tina do południa i w nocy pięknie je z piersi a tak od 13 do 19 to masakra wierci się płacze kopie odpycha łapkami i nie wiem czy za mocno jej leci czy za wolno... po 30 minutach dostaje butelkę i dojada tak 90 :no::no:może jutro będzie lepiej...

adusia ja mam tak czasami tez tylko ze przyy tym wierceniu i odpychaniu ona nawet nie mysli puscic cyca. mi sie wydaje ze leci za szybko bo dosc czesto tez mi sie dlawi

u mnie młody zaczął tak ostatnio jeść po kąpaniu - prężenie się, odpychanie, kopanie itp. jak się rześpi z pół godzinki to się wybudza i ppóźniej już je "normalnie" za to w ciagu dnia zdarza mu się najpierw ładnie jeść, a ostatnie kilka minut to właśnie z odwracaniem główki, ciągnięciem sutka, wierzganiem itp. Wyciągam mu wtedy cyca i podnoszę do odbicia, ale wtedy jest wrzask. po ponownym przystawieniu młody kończy jedzenie w spokoju i jest git.:-)

reklama
w ciagu dnia zdarza mu się najpierw ładnie jeść, a ostatnie kilka minut to właśnie z odwracaniem główki, ciągnięciem sutka, wierzganiem itp.

czyli to normalne ;-), ja myślałam, że to tylko u mnie, to roglądanie dookoła, chyba te nasze dzieci coraz bardziej ciekawe świata, że się skoncentrować na jedzeniu nie mogą :-)

Do góry