reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Ja też mam zamiar kupić taki pojemnik na pieluchy...Wydaje mi się to dobrym pomysłem, przede wszystkim dlatego, że nie będę kuchennego śmietnika upychać śmierdzącymi pampersami ;-)
ja wiem jak mam moja siostra... śmierdzi pampuchem w całej łazience bo tam mają najbliższy kosz...
i w kuchni tak samo bo jest drugi kosz.....
a ja nienawidzę zapachu kupy... chyba nie tylko ja.... i to że będę miała dziecko nie znaczy ze w domu musi śmierdzieć pampersami...
jak widać są sposoby na zabicie tego zapachu ;-)

reklama
Niezla cena
Powiedzcie mi po co w ogole te foteliki przymocowane do wozkowego stelaza? Jakie ma byc ich zastosowanie?

Moja koleżanka ma wózek bez możliwości mocowania fotelika i jadąc samochodem do sklepu musi mieć dziecko w foteliku. Potem aby pochodzić z wózeczkiem musi dziecko wyciagać z fotelika i wkładać do gondoli. Czyli wozi ze soba i fotelik i gondole a tak by tylko stelaz wzięła i fotelik i gotowe. Zaoszczędzone miejsce w aucie, mniej do dźwigania, no i dzidzia nie przekładana z jednego w drugie...

czesc kobietki,
nie jestem w stanie nadrobic co tam kupilysce moze potem uda mi sie popatrzec linki.
ja kupilam wozeczek. za pomoca mojej mamus udalo mi sie kupic wozek na allegro i sciagnac go do turcji. a kupilam ten: numer 7 KING ACTIVE + FOTELIK + GRATIS !!! 32 KOLORY !!! (649443292) - Aukcje internetowe Allegro
Jestem bardzo zadowolona, wozeczek masywny, piekne duze kola ktore na moja okolice sa super. wozeczek ma wszystkie dodatki tak jak napisali i cena jest bardzo przystepna na prawde sie oplaca ja sie zmiescilam w 1000 razem z przesylka do turcji wiec jestem bardzo szczesliwa.

Milencia wózek prześśliczny ... zapisałam go sobie.... hehe może też taki kupię ... ale raczej bordo i róż... bo będzie dziewczynka....
chociaż bardziej podobają mi się błękity... w sumie łóżeczko chcę turkusowe... więc może wózek też coś pod ten kolorek wybiorę....;-)
jak do tej pory zastanawiałam się nad jednym z tych wózków...
NAJBARDZIEJ EKSKLUZYWNY POLSKI WÓZEK - FULL OPCJA (621506194) - Aukcje internetowe Allegro
3w1 Wózki SHAFT wózek TAKO + fotelik sam.0-13kg (629958092) - Aukcje internetowe Allegro
Jumper X 3w1 TAKO WYS.0 ZŁ - OD PRODUCENTA (651083045) - Aukcje internetowe Allegro
SPORTOWY GABI-3+fotelik+ PRODUCENT-k.pompow. (624084271) - Aukcje internetowe Allegro
ale jeszcze się nie możemy zdecydować...Twój też musze pokazać D.... :tak:
a powiedz jak płaciłaś za niego??znaczy gdzie i w jakiej walucie....:-)

Milencia wózek prześśliczny ... zapisałam go sobie.... hehe może też taki kupię ... ale raczej bordo i róż... bo będzie dziewczynka....
chociaż bardziej podobają mi się błękity... w sumie łóżeczko chcę turkusowe... więc może wózek też coś pod ten kolorek wybiorę....;-)
jak do tej pory zastanawiałam się nad jednym z tych wózków...
NAJBARDZIEJ EKSKLUZYWNY POLSKI WÓZEK - FULL OPCJA (621506194) - Aukcje internetowe Allegro
3w1 Wózki SHAFT wózek TAKO + fotelik sam.0-13kg (629958092) - Aukcje internetowe Allegro
Jumper X 3w1 TAKO WYS.0 ZŁ - OD PRODUCENTA (651083045) - Aukcje internetowe Allegro
SPORTOWY GABI-3+fotelik+ PRODUCENT-k.pompow. (624084271) - Aukcje internetowe Allegro
ale jeszcze się nie możemy zdecydować...Twój też musze pokazać D.... :tak:
a powiedz jak płaciłaś za niego??znaczy gdzie i w jakiej walucie....:-)
mi tez sie podobaja wozki w kolorach granatu i blekitu. wozeczek przyslali do mojej mamy (w polsce) i ona zaplacila i potem do mnie wyslala. ;-)

mi tez sie podobaja wozki w kolorach granatu i blekitu. wozeczek przyslali do mojej mamy (w polsce) i ona zaplacila i potem do mnie wyslala. ;-)
aha....
ciekawe ile by kosztowała taka paczka do mnie.... ok chyba 250zł.....
bo tak mi z dopplerem zrobiła bo to lwkkie było niecałe 2kg to 60zł zapłaciła za przesyłkę...
ale jak będzie drogo to tańszym kosztem kupię mamie bilet i niech mi przywiezie :-D
mi się jeszcze ten bordo i crem z tych Twoich spodobał

Dziewczyny wozki bardzo fajne.

Milencia ciesze sie ze udalo Ci sie kupic wozeczek w Polsce bo wiem ze u Ciebie ciezko bylo na cos konkretnego trafic :-)

A ja wczoraj dostalam moj wozeczek. Tzn jest w Polsce u tesciowej. Juz sie nie moge doczekac jak go zobacze. Musze poczekac do pon/wt za ponad tydzien. Wkoncu urlopik w Polsce :-):-):-)

A moglybyscie polecic cos co moglabym kupic w Polsce typu jakies masci w aptekach, kremy dla mnie i dla dzidziusia po porodzie i do pielegnacji itp? ;-)
I moze jeszcze jakies inne rzeczy jakie wam przyjda na mysl? oprocz podstawowych rzeczy typu ubranka itp.

reklama
Do góry