reklama
agaB
Fanka BB :)
Cześć Dziewczynki
witam się ciepło, bardzo się stęskniłam za Wami i Waszymi fasolkami!!! jestem dopiero teraz bo po wczorajszym przywitaniu wcięło mi neta, no ale już jestem dostępna
więc postaram się odzywać
) Milusiego wieczorku życzymy 
gosia:)
z nadzieją w przyszłość
Witajcie - wrocilam ze szpitala...:-
-
-( czuje sie dobrze i nawet nic mnie nie boli. To juz moje drugie poronienie wiec troche lepiej go znioslam...zaczynam odliczac czas do staranek... mysle ze dwa miesiace i znow bedziemy sie starac...
Julisia
No to się meldujęPięknie dziękuję za kciuki
Moja Fasolka ma 2,4 cm (widziałam jak się poruszyła - troszkę jak dżdżownica) Serduszko bije 175 razy na minutę i oglądałam ją nawet w 3D
Mam dwie fotki - jedna zwykła i jedna 3D (wrzucę do naszego "albumu"). Termin mi zmienił na 9 lutego. i w ogóle jestem przeszczęśliwa. 30 lipca idę na USG genetyczne. Mam dostać na płytce więc wtedy się pochwalę filmikiem
double_aga witamy w klubie![]()
Cieszę się że wszystko OKi
Witajcie - wrocilam ze szpitala...:--
-( czuje sie dobrze i nawet nic mnie nie boli. To juz moje drugie poronienie wiec troche lepiej go znioslam...zaczynam odliczac czas do staranek... mysle ze dwa miesiace i znow bedziemy sie starac...
trzymam kciuki...
a mnie brzuszek przestał boleć
olenka12345
Powodzenia Gosiu!:* 3mam kciuki
Ilonaa
Mein Schatz :)
Gosiu trzymaj się i pamiętaj, że po burzy zawsze wschodzi słońce !
Oglądnęłam właśnie chyba po raz 15 film "lot 93" i jak zwykle się upłakałam i chyba pójdę spać, bo zwariuje psychicznie tak mnie nakręca jutrzejsza wizyta... jak mi gin powie, że coś jest źle to wyskakuje jej przez okno...
Trzymajcie się słodko Dziewczynki i Milusich Snów :*
p.s. i obyście nie biegały w nocy siusiu tak jak ja
Oglądnęłam właśnie chyba po raz 15 film "lot 93" i jak zwykle się upłakałam i chyba pójdę spać, bo zwariuje psychicznie tak mnie nakręca jutrzejsza wizyta... jak mi gin powie, że coś jest źle to wyskakuje jej przez okno...
Trzymajcie się słodko Dziewczynki i Milusich Snów :*
p.s. i obyście nie biegały w nocy siusiu tak jak ja

olenka12345
a Mam pyatnko..gdzie sie robi te badanie na toksoplazmoze? w każdym szpitalu?(laboratorium)?i jak to wygląda? krew badają czy jak? i kiedy te badanie trzeba zrobic? bo dzisiaj robiłam ale te podstawowe,morfologię,krew..Za mnie trzymajcie proszę kciuki w poniedziałek - idę 6 lipca (to będzie już 4 moja wizyta), ale zapewne będę musiała chodzić co 2 tygodnie. Dzisiaj robiłam badania: toksoplazmoza IgM, toksoplazmoza IgG, PT i APTT (to chyba układ krzepnięcia), mocz i morfologię (te ostatnie dwa to już robiłam wcześniej). Mam nadzieję, że wyniki będą dobre. Odpuściłam już sobie beta hcg, będzie widać na usg czy ciąża rośnie (z każdej wizyty mam zdjęcie)
reklama