Julisia
Fanka BB :)
Zostałam przebadana na każdą stronę i jestem bardzo zadowolona z wizyty jeśli chodzi o podejście do pacjentki ! REWELACJA ! Jeśli chodzi o maluszka to ma 22mm i gin śmiał się, że on już widzi dziewczynkę z niebieskimi oczamiW USG piersi tylko coś jest, ale zobaczymy za parę tyg czy się powiększa ;/ A i nie mogę się z Moim A nic ;(
Mam spać na brzuchu metr od niego
Jutro wkleję USG, bo dzisiaj padam na pysk
Buziaki i dobranoc Śnieżynki :*
SUPER SUPER SUPER :-) tylko z tymi piersiami trochę mnie zmartwiłaś, pilnuj tego i daj znać co się dzieje, a co do dzidzi to dużą

Serdecznie witam. Ja też niestety mam plamienia, które nie mogą się skończyć (ale na szczęście nie są obfite), więc od wizyty do wizyty jestem w strachu. Kolejna wizyta w poniedziałek.
Trzymam kciuki żeby wszystko się uspokoiło, bardzo mocno :-(
Witam,
bardzo proszę o trzymanei kciuków. Już 8 godzin lekarz. mam ndadzieję, ze tez bedę mogła wkleić zdjęcia dziciaczka
![]()
Powodzenia, nie dziękuj :-) będzie bobrze jesteśmy z tobą i czekamy na relacje
Właśnie rozmawiałam z dziadkiem Kubusia. Źle zrozumiałam wagę małego... 4610To jej pierwsze dziecko, rodziła siłami natury a trwało to zaledwie 3 godziny
Rewelacja ! Wszystkim Nam życzę takiego porodu
![]()
Podobno w 32 tc miał już 3000 g i lekarz zalecił mojej przyjaciółce "dietę". W sensie że miała jeść malutkie porcje, absolutnie żadnych słodyczy i najlepiej warzywka i owoce![]()
uff ale duża dzidzia podziwiam kolezankę i super że wszystko tak szybko poszło

Witajcie Dziewczyny
....mysle ze juz moge sie zapisac do grona mam lutowych..i ze mnie przyjmiecie
wczesniej was poczytywalam lecz niewiele sie udzielalam... mialam plamienia wiec nie wiedzielam jak bedzie z fasolka ale po dzisiejszym usg mam nadzieje ze bedzie juz tylko dobrze:-)
To moja druga ciaza....mam juz synka
pozdrawiam cieplo ...
Witam miło miec nowe mamuśki w gronie;-)
Dziewczyny coś wczoraj wieczorkiem bardzo pesymistyczne podejście miały scie KONIEC z tym trzeba myślec pozytywnie i nie myśleć co może być źle bo możemy to sprowokować (zamorealizująca się przepowiednia czy jakoś tak...) Musimy tylko robić wszystkie potrzebne badania, dbać o siebie i maleństwo oraz myśleć że wszystko będzie dobrze - ta przepowienia niech się sprawdzi nam wszystkim :-)