reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

Hej

Nie wzielam Nospy jakos dalam rade poszlam spac i przeszlo. Dzisiaj ok. Goraco u mnie strasznie a ja mam dzisiaj Powera , piore i sprzatam ;]

Buziaki!

reklama
Losek z tą nospa to może jednak uważaj. mój lekarz mi powiedział ze tylko w razie konieczności i to po przepisaniu przez lekarza. jak zobaczył mój wypis ze szpitala i nospe 3 razy dziennie a do tego jakis uspokajający to sie za głowe złapał. kazał mi przestać brać nospe, wiec tylko w szpitalu łykałam a potem zaraz przestałam.
Słonce Ty uwazaj na siebie, sprzątanie nie zając nie ucieknie a Ty lepiej odpoczywaj.

dziewczyny poradzcie w czym wzias ślub cywilny. Zaczynam panikowac, do slubu juz miesiac a ja dalej nie mam sukienki. jak sobie wyobraże ze mam przejsc po sklepach i będą mi sie oczy świeciły ale nic nie pasowało to dostaje gęsiej skórki. Moze która ma jakąs propozyjce sukienki. w miesiac moja krawcowa by mi uszyła

moge ci podesłać zdjęcia mojej sukienki, wydaje się ,że moze to fajnie wygladac, nawet z brzuchem. A dzieciaczek to tylko powód do dumy więc brzuch moze być lekko wyeksponowany :). Albo może jakaś fajna garskonka?

Ostatnia edycja:
nawet znalałzam zdjęcie naktórym fajnie widac krój. ja się w nim czułam jak gwiazda filmowa :-D:-D:-D

Załączniki

• sukienka.jpg
    sukienka.jpg
    6,6 KB · Wyświetleń: 57
Witajcie Brzuchatki :-)
jestem już w domku i padam,,, mocze właśnie nogi w zimnej wodzie żeby troszkę ochłonąć po tym upale, normalnie masakra ta temperatura, najgorzej znoszę ją w samochodzie- niestety nie ma klimy :baffled:
no ale jestem już w domku i teraz relaks, nic nie robie dzisiaj,,,
Pozdrawiam milutko i przyjemnego wieczoru życzę :-D
Witaj Moniko :-)

Dziewczyny dostałam smska od Sówki!!! przepiszę dokładnie jej słowa,,, :

Dziewczyny ja zostaję w szpitalu co najmniej do poniedziałku, dostałam kroplówkę i jakieś leki,,, z Sóweczką ok, ma niecałe 2cm, serduszko bije, buziaki ogromne Śnieżynki:-)

Zaraz napiszę jej pozdrowienia od nas wszystkich i pożyczę zdrówka oczywiście. Trzymajcie się :):-)

reklama
Do góry