reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Przed odkryciem Mutsy myślałam o X-landerze XA, ale odpadł ponieważ spacerówka jest montowana tylko w jedną stronę i ciężko się prowadzi (facet w sklepie twierdził, że to kwestia nasmarowania). Coneco toledo ma moja kuzynka i strasznie żałuje, że poskąpiła kasy na wózek. Jedyne minusy jakie pamiętam, z tych które wymieniła, to , że gondola jest mała i płytka i że, torba po wózkiem jest podpięta zbyt blisko gondoli i trudno się do niej wkłada cokolwiek. Mnie nie spodobał się ten wózek z wyglądu więc nie słuchałam dokładnie co w nim jeszcze jest do kitu.
dzięki za info.... a masz może linka na tego mustę?? :-D
bo mi się tak do końca żaden z tych nie podoba... ale jak już mam któryś wybrać....to trzeb zobaczyć wszystkie ... u mnie cena nie gra roli... mogę kupić nawet za 3000 :-pbyle był ładny i dobry...
znalazłam jeszcze jeden...
NOWY Matrix na pompowanych kołach +Fotelik GRATIS (679134751) - Aukcje internetowe Allegro

z ych pozostałych to napewno własnie odpada ten CONECO TOLEDO i COLETTO AUSTIN ,
ale jeszcze raz musimy z D obejrzeć wszystkie:tak:
z tych nowych i starych zostało nam 8 do wyboru...:-p zobaczymy co to będzie....

reklama
bo mi się tak do końca żaden z tych nie podoba... ale jak już mam któryś wybrać....to trzeb zobaczyć wszystkie ... u mnie cena nie gra roli... mogę kupić nawet za 3000 :-pbyle był ładny i dobry...
NOWY Matrix na pompowanych kołach +Fotelik GRATIS (679134751) - Aukcje internetowe Allegro

z ych pozostałych to napewno własnie odpada ten CONECO TOLEDO i COLETTO AUSTIN ,
z tych nowych i starych zostało nam 8 do wyboru...:-p zobaczymy co to będzie....

Mutsy maja bardzo dobra opinie..i jezeli cena nie gra roli u ciebie to prosze to masz mutsy na allegro z reguly uzywane ale jest mnustwo sklepow internetowych ktoee sprzedaja mutsy nowe mutsy na Allegro - Wyniki wyszukiwania - Aukcje internetowe Allegro

mutsy | products | 4rider
Jeździłam nim trochę i jak dla mnie rewelacja. Prowadzi się świetnie- lekko, zwinnie, zwrotnie. Szybko się go składa. Gondola, fotelik, spacerówka montowane na stelażu błyskawicznie. Wykonanie i jakość całego wózka pierwsza klasa. Dla mnie atutem jest to, że można wszystko kupić osobno. Ja kupuję tylko stelaż i fotelik (głeboki wózek mam Silver Cross), a na wiosnę dokupię spacerówkę.

ten jest nawet nawet NOWY Matrix na pompowanych kołach +Fotelik GRATIS (679134751) - Aukcje internetowe Allegro :-)

kolezanka mysli o takim JANE NOMAD PRO + gondola/fotelik w jednym MATRIX (669000241) - Aukcje internetowe Allegro dla mnie jego wielkim plusem jest waga, tylko cena troszkę wyższa niż chcemy na wózek przeznaczyć no i wizualnie nie bardzo mi się podoba
c
no właśnie nam się tem Matrix chyba najbardziej spodobał....
ten od Twojej koleżanki też ciekawie wygląda.... trzeba ocenić jak mój love z pracy wróci;-)
a MUSTY tak szczerze jako spacerówka wygląda ciekawie ...
ale jako wózek z gondolą jakoś tak mi dziwnie sę na niego patrzy:sorry2: pokazę go jeszcze D.....

aha już wiem gdzie taki widziałam : ten JANE NOMAD PRO u nas w IE za 950e...:tak:
fajną ma opcję składania gondoli w fotelik samochodowy ale nie podobała mi się w nim rączka przy budzie.... :sorry2:
i kółka ma kauczukowe jak w łyżworolkach.. świetne są....:-)
i kolorek ten lepszy niż u nas ... bo nawet w katalogu mieli ciężki wybór....:sorry2:
zame borda czy granaty. albo dali pomarańcz z błękitem co się gryzło masakrycznie.... a zielony z czerwonym:baffled:

ale czy ta buda nie jest jakaś bardziej naciągnięta na tą rączkę??
http://www.allegro.pl/item679337381_jane_nomad_pro_capazo_pro_kolory_2008_wys_0zl.html
tyle że ma chamski kolor i nie ma gondoli z fotelikiem w jednym

Ostatnia edycja:
hej Dziewczynki!!!
Ja dziś dostałam od mamy rożek dla synka :tak: Kupiła go na targu za 19 zł, na allegro widziałam takie za 16 zł, ale do tego przesyłka prawie 10 zł, więc się nie opłaca, podoba mi się, a Wam? Cieszę się nim, bo jak patrze na niego to czuję, że ten czas zbliża się coraz bardziej:tak:

Jeśli chodzi o wózki, to Matrix jest bardzo fajny, nie drogi, a ja wózek chce kupić w cenie do 1000 zł, więc ten dodam do ulubionych:tak:
ten drugi jest za drogi, ale też superowo wygląda:tak: JANE NOMAD PRO + gondola/fotelik w jednym MATRIX (669000241) - Aukcje internetowe Allegro

Znalazłam ciekawe wypowiedzi odnośnie wózków. Osoba, która wypowiada się tak fachowo, chyba musi co nieco wiedzieć. Jest na dole ranking od najlepszych do najgorszych firm:

JAKI WYBRAĆ WÓZEK

Wiele z tych najlepszych to ofc dość drogie wózki (ok. 2000 zł), ale są też takie bardziej przystępne.

reklama
wiem ale muszę zapytać sprzedającego...
hehe czytam tą istę i może wstawię tutaj żeby było łatwiej..:

bebe confort
bebecar
quinny
jade
teutonia
inglesina
peg perego
knorr
długo, długo nic
icon_wink.gif

chicco
implast
abc
hauck

ale nie ma tu nic o wielu firmach które my znamy....

Ostatnia edycja:
Do góry