reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

Kejt bardzo Ci współczuje. Zapytaj swojego lekarza , może jakaś rehabilitacja by Ci się przydała, albo specjalne zabiegi. Wiem ze kobietom w ciąży niewiele mozna ale moze sie znajdzie jakis sposób żebyś nie cierpiała.
Sciskam mocno. Uwazaj na siebie

reklama
Witam w dniu dzisiejszym :-)

Dziewczyny ja niestety zaczynam odczuwać mój wypadek :( od wczoraj strasznie bolą mnie kości miednicy... tępy ból w spojeniu i stawy między miednicą a kością krzyżową.... istna masakra :(
To co za wypadek miałaś? Przepraszam, że pytam, ale wczoraj do Was dołączyłam i nic nie wiem....

Losek a gdzie będziesz wynajmować mieszkanie.. Ja szukam czegoś w Warszawie i jestem załamana - ceny z kosmosu..... Ogolnie przeraża mnie też przeprowadzka do tak wielkiego miasta z dala od rodziny, ale mus to mus, mój M tam pracuje.

Widzę że masz podobne zachcianki, mi też Fanta się marzy i Sprite i wszystko co gazowane, gdzie nigdy wcześniej takich gazowanych napojów nie lubiłam. A i cukierki też teraz uwielbiam szczególnie ICE :)

Ja w Poznaniu komus wynajomowala.... w wawie wynajmujemy dla siebie za 2400 za 62 metry..

Jakie ceny! Łooo! 2400 za 62m2 ? Masakra, to my wynajmujemy mieszkanie 80m2 za 600zł z mediami! Noo..Ale to niestety Stolica... tylko w czym to miasto jest lepsze , że takie ceny? Masakra!

Nistety moja tesciowa co prawde mieszka w Szwajcarji , ale codziennie pracuje moja mama w Polsce i raczej nie przyjedzie ma cukrzyce i nie zabardzo moze , moje siostry tez pracuja wiec nie ma kto , jeszcze wyjdzie na to , ze rodzic bede sama , az sie plakac chce.:crazy:

Kochana narazie nie mysl o tym....nie masz sie co teraz denerwowac....czasem sprawy przybieraja taki obrot ze nawet sie nie spodziewamy dlatego glowka do gory.......

Kejt- a ty kochana faktycznie moze musisz na jakas rehabilitacje poksc moze masaze jakies......trzymaj sie

Najeli my mieszkamy w maleńkiej mieścince na zadupiu i płacimy ok 1700 z mediami + opłata za miejsce parkingowe. a mamy mieszkanko 48m2

To strasznie duzo. My wynajmujemy w mieście - w Jeleniej Górze na strzeżonym osiedlu 48 m2 i płacimy 1200 zł. Taka cena jest jeszcze do przeżycia. Ale chcemy przenieść się do Wawy... jednak to chyba będzie nie możliwe, ceny wręcz powalają.

Najeli gdzie mieszkasz że płacisz tylko 600 zł i to za 80m2:szok:

Najeli gdzie mieszkasz że płacisz tylko 600 zł i to za 80m2:szok:
Mała mieścina Jawiszowice, mieszcząca się 5km od Oświęcimia, 12km od Pszczyny i jakieś 24 od Bielska-Białej. Wiec lokalizacja nawet fajna, mieszkanie duże, widne, 4 pokoje + przedpokój + mała kuchnia (niestety ślepa) no i łazienka.

Jutro idę do lekarza.... boję się trochę, bo ostatnio miałam niewielkie plamienia i muszę go o tym poinformować, aby zobaczył czy z dzidzią wszystko ok. Zaczynam się martwic, ale dzidzia chyba rośnie, bo mi się brzuch powiększa....
P.S. Jak to jest, że dziecko ma teraz ok 3-5 cm a ja mam taki zaokrąglony już brzuszek? To chyba wszystkie narządy przygotowują się do dziecka, tak?

reklama
Do góry